Poly-Pur Gietvloer set RAL kleur

Poly-Pur Poly-Pur

Nieuw

set bestaat uit Poly-Pur Gietvloer basis + harder

 

LET OP: De online afgebeelde kleuren benaderen slechts de werkelijke kleur.

LET OP: de mini mixer is niet geschikt voor het mengen van de Poly-Pur Gietvloer, gebruik hiervoor de midi of maxi mixer.

Meer details

€ 109.87

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Poly-Pur Gietvloer is een oplosmiddelvrije 2-componenten polyurethaanhars. Toe te passen als slijtvaste, naadloze vloerafwerking en als slagvaste giethars. Poly-Pur Gietvloer is zelf egaliserend, elastisch, krimpvrij en kan worden aangebracht op hout, beton en polyester. Poly-Pur Gietvloer wordt o.a. toegepast in koelhuizen, bakkerijen, kantines, vrachtauto's, balkons, huiskamers, galerijen, enz.

 

Vloeren behandeld met Poly-Pur Gietvloer zijn geheel naadloos, en poriën vrij, gemakkelijk schoon te houden, zijn slijtvast en slagvast bestand tegen water, zoutoplossingen, verdunde zuren en basen. Poly-Pur Gietvloer kan onder invloed van zon -en daglicht verkleuren.

 

Voorbehandeling:

Een nieuwe betonvloer moet minstens 4 weken oud zijn. Vochtgehalte max. 4%. De ondergrond dient schoon, stofvrij en droog te zijn. Eventuele gaten en kieren opvullen met Poly-Pox Plamuur.

Poreuze ondergronden zoals beton en hout verzegelen met Poly-Pox THV 500/Harder 355 (Epoxyhars Universeel Standaard) om te voorkomen dat lucht en/of vocht uit de ondergrond luchtbellen en kraters in de gietvloer veroorzaken.

 

Leverbaar in sets van 10 en 25 kg.

 

Let op!

Dit product wordt voor u op bestelling aangemaakt en kan niet worden teruggenomen.

Levertijd: circa 4 werkdagen.

 

Veiligheidsinformatie:

 

Basis

Geen vermeldingen

 

Verharder

H332 Schadelijk bij inademing.

H315 Veroorzaakt huidirritatie.

H319 Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

H334 Kan bij inademing allergie- of astmasymptomen of ademhalingsmoeilijkheden veroorzaken.

H317 Kan een allergische huidreactie veroorzaken.

H351 Verdacht van het veroorzaken van kanker.

H335 Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken.

H373 Kan schade aan organen veroorzaken bij langdurige of herhaalde blootstelling.

EUH204 Bevat isocyanaten. Kan een allergische reactie veroorzaken.

Mengverhouding Compound/verharder gewichtsdelen 100 : 16
Verwerkingstemperatuur Minimaal 15°C - maximaal 25°C
Verwerkingstijd Bij 20°C circa 40 minuten
Verbruik Circa 3 kg/m² voor een laagdikte van 2 mm
Kleur RAL 1000 Groenbeige,RAL 1001 Beige,RAL 1002 Zandgeel,RAL 1003 Signaalgeel,RAL 1004 Goudgeel,RAL 1005 Honinggeel,RAL 1006 Maisgee
Maat 10 kg,25 kg
Opslag Koel, droog en vorstvrij bewaren

Poly-Pur, onze polyurethaan producten. Wij leveren o.a. harsen, lijmen, gietschuim, rubber, compound, giethars en gietvloeren. Poly-Pur wordt toegepast als isolatie, als basis van vormstukken, als mal voor gietstukken, als ballast in de kiel, vastgieten van de schroefas, als giet- of coatlaag op vloeren en vele andere doeleinden.


Voorbeeld van toepassingen: hardschuim voor drijflichamen, thermische isolatie, modelkernen en artistieke projecten. Voorbeeld van één component toepassingen: het afcoaten van hout, beton, gips en klei. U herkent deze producten in onze vestigingen en op onze website aan het gele etiket.

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.