Ontweringswater

Ontweringswater
Ontweringswater
Ontweringswater
Ontweringswater
€ 16,94 Incl. BTW

Ontweringswater

40713


Voorraad van onze winkels:

Oplossing van zure verbindingen in water en alcoholen, speciaal ontwikkeld om verweerde of verkleurde houtsoorten zoals teak, merbau, meranti, amerikaans grenen, red cedar, eiken, wengé en iroko in de oorspronkelijke kleur te herstellen.

 

De toepassing van De Vos Ontweringswater heeft slechts zin als men het hout wil behandelen met vernis of een transparant lak systeem.

 

Gebruiksaanwijzing:

Oude vernis- of verflagen grondig verwijderen. Bij gebruik van afbijtmiddel o.i.d., goed nawassen met b.v. thinner (brandbaar). Het gehele object behandelen met ontweringswater. zonodig herhalen, totdat het oppervlakte egaal van kleur is. Daarna goed nawassen met schoon water (restanten ontweringswater kunnen de droging van lakken nadelig beïnvloeden). In hardnekkige gevallen het ontweringswater warm aanbrengen, door in heet water verwarmen. N.b. Sommige houtsoorten kunnen verkleuren. Bij twijfel eerst op klein oppervlak proberen. De Vos Ontweringswater niet in contact brengen met andere materialen om ongewenste inwerking te voorkomen. Na droging het hout schuren voordat er een laksysteem wordt aangebracht.

 

Verpakking: 1 liter.

Besteleenheid
Per stuk
Geschikt voor
Teak, merbau, meranti, amerikaans grenen, red cedar, eiken, wengé en iroko
Afmeting
Inhoud 1 liter
Poolhoogte
N.v.t.
Epifanes
Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.