Ontweringswater Uitbreiden

Ontweringswater

Epifanes Epifanes

Nieuw

Ontweringswater

Meer details

€ 16.34

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Oplossing van zure verbindingen in water en alcoholen, speciaal ontwikkeld om verweerde of verkleurde houtsoorten zoals teak, merbau, meranti, amerikaans grenen, red cedar, eiken, wengé en iroko in de oorspronkelijke kleur te herstellen.

 

De toepassing van De Vos Ontweringswater heeft slechts zin als men het hout wil behandelen met vernis of een transparant lak systeem.

 

Gebruiksaanwijzing:

Oude vernis- of verflagen grondig verwijderen. Bij gebruik van afbijtmiddel o.i.d., goed nawassen met b.v. thinner (brandbaar). Het gehele object behandelen met ontweringswater. zonodig herhalen, totdat het oppervlakte egaal van kleur is. Daarna goed nawassen met schoon water (restanten ontweringswater kunnen de droging van lakken nadelig beïnvloeden). In hardnekkige gevallen het ontweringswater warm aanbrengen, door in heet water verwarmen. N.b. Sommige houtsoorten kunnen verkleuren. Bij twijfel eerst op klein oppervlak proberen. De Vos Ontweringswater niet in contact brengen met andere materialen om ongewenste inwerking te voorkomen. Na droging het hout schuren voordat er een laksysteem wordt aangebracht.

 

Verpakking: 1 liter.

Afmeting Inhoud 1 liter
Geschikt voor Teak, merbau, meranti, amerikaans grenen, red cedar, eiken, wengé en iroko
Poolhoogte N.v.t.
Besteleenheid Per stuk

Poly-Service verkoopt producten van Epifanes zoals o.a. blanke bootlak, hardhoutolievernis, mono-urethaan bootlak, antifoulings, interieurvernis, waterlijnverf, één- en twee componenten primers, antifouling primers, seapower en meer.


Epifanes jachtlakken worden al sinds 1902 geproduceerd. Epifanes biedt een compleet assortiment hoogwaardige jachtlakken en primers voor zowel boven als onder de waterlijn in één- en tweecomponent systemen. Epifanes jachtlakken worden over de hele wereld door zowel particuliere gebruikers als professionele bootbouwers geroemd om de prettige verwerking, de mooie vloeiing, de bolle glans en de lange levensduur. Voor bescherming onder water zijn er bottomcoats, antifoulings en onderwaterverven in het assortiment

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.