Epifanes 1-C Verfverdunner Uitbreiden

Epifanes 1-C Verfverdunner

Epifanes Epifanes

Nieuw

Epifanes 1-C Verfverdunner

Meer details

€ 9.80

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Hoogwaardige en zuivere verdunning voor de meeste ééncomponent primers en aflakken. Deze traag uidampende verdunning heeft een zeer hoog oplossend vermogen en is door het dubbel doorlopen destillatietraject zeer zuiver.

Toepassing:

Toevoeging in vrijwel alle Epifanes ééncomponent primers en aflakken wanneer deze met de kwast of de roller wordt aangebracht.

Advies:

Bij aflaklagen kan tot 10% worden toegevoegd. Voor impregnering gelden hogere percentages. Zie hiervoor de button "systemen"

 

Verpakking: 1 liter.

 

Downloads:

Veiligheidsinformatieblad

Mengverhouding N.v.t.
Verwerkingstemperatuur N.v.t.
Verwerkingstijd N.v.t.
Verbruik N.v.t.
Overschilderbaar N.v.t.
Kleur Helder transparant
Opslag Vorstvij bewaren

Poly-Service verkoopt producten van Epifanes zoals o.a. blanke bootlak, hardhoutolievernis, mono-urethaan bootlak, antifoulings, interieurvernis, waterlijnverf, één- en twee componenten primers, antifouling primers, seapower en meer.


Epifanes jachtlakken worden al sinds 1902 geproduceerd. Epifanes biedt een compleet assortiment hoogwaardige jachtlakken en primers voor zowel boven als onder de waterlijn in één- en tweecomponent systemen. Epifanes jachtlakken worden over de hele wereld door zowel particuliere gebruikers als professionele bootbouwers geroemd om de prettige verwerking, de mooie vloeiing, de bolle glans en de lange levensduur. Voor bescherming onder water zijn er bottomcoats, antifoulings en onderwaterverven in het assortiment

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.