Tank Cure Ontroester Uitbreiden

Tank Cure Ontroester

Tank Cure Tank Cure

Nieuw

Tank Cure Ontroester

Meer details

€ 10.59

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

De Tank Cure Ontroester is een etsende primer. We bevelen aan dit middel altijd toe te passen, ook als er geen sprake is van roest.

 

Vul de tank met Tank Cure Ontroester. Sluit vervolgens de vulopening af; draai en schud nu de tank in alle richtingen zodat de reiniger alle punten aan de binnenkant bereikt (eventueel grind of stalen parkers toevoegen om zo roest los te maken). Tap hierna de reiniger af via de vulopening. De tank goed naspoelen met water en goed laten drogen voordat u de Tank Cure Coating aanbrengt.

 

De minimale verwerkingstemperatuur is 18ºC. Verbruik 500 ml voor een 20 liter tank.

 

Verpakking 500 ml.

 

Veiligheidsinformatie:

 

H314 Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel.

Opslag Koel, droog en vorstvrij bewaren

Tank Cure Coating is een oplosmiddelvrije 2 componenten epoxycoating met uitstekende brandstof- en oliebestendigheid. Kan aan de binnenkant van metalen tanks worden toegepast. Tank Cure is een product van Poly-Service en wordt al meer dan 15 jaar met zeer goede ervaring toegepast binnen Europa.


Om een goed resultaat te garanderen de tank voorbehandelen met Tank Cure Reiniger en Tank Cure Ontroester. Ook voor het verwijderen van oude coatings of verflagen uit uw tank heeft Tank Cure een oplossing, namelijk Tank Cure Epoxy Remover.

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.