Tank Cure Epoxy Remover Uitbreiden

Tank Cure Epoxy Remover

Tank Cure Tank Cure

Nieuw

Tank Cure Epoxy Remover

Meer details

€ 20.69

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Met Epoxy Remover verwijderd u oude coating- en verflagen uit metalen bromfiets of motorfiets tanks.

 

Verwijder eerst alle benzine uit de tank en reinigen met water. Hierna Remover in de tank gieten en vulopening afsluiten. Tank schudden en rond draaien en de Remover minstens een dag laten inwerken. De coating zal geleidelijk aan opweken en loslaten van de tankwand. Nadat de Remover met coating resten is verwijderd de tank naspoelen met water en Tank Cure Reiniger.

 

Niet geschikt voor kunststof tanks !

 

Verpakking 500 ml.

 

Veiligheidsinformatie:

 

H225 Licht ontvlambare vloeistof en damp.

H319 Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

Opslag Koel, droog en vorstvrij bewaren

Tank Cure Coating is een oplosmiddelvrije 2 componenten epoxycoating met uitstekende brandstof- en oliebestendigheid. Kan aan de binnenkant van metalen tanks worden toegepast. Tank Cure is een product van Poly-Service en wordt al meer dan 15 jaar met zeer goede ervaring toegepast binnen Europa.


Om een goed resultaat te garanderen de tank voorbehandelen met Tank Cure Reiniger en Tank Cure Ontroester. Ook voor het verwijderen van oude coatings of verflagen uit uw tank heeft Tank Cure een oplossing, namelijk Tank Cure Epoxy Remover.

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.