Siliconenrubber Elastosil Vario 15

Siliconenrubber Elastosil Vario 15
€ 41,90 Inclusief BTW

bestaat uit Siliconenrubber Elastosil Vario 15 basis + harder

E56015611
Maat
Kleur


Voorraad van onze winkels:

Siliconenrubber Vario 15 is een kleurloze giet- en strijkrubber, welke na menging met Vario Catalyst bij kamertemperatuur uithardt. Vario 15 is toe te passen voor het maken van scheurvaste flexibele mallen, met een gedetailleerde reproductie van het origineel. In een mal van Vario 15 kan afgegoten worden met: gips, polyester, epoxy en polyurethaan.

 

Gebruiksaanwijzing

Meng direct voor het gebruik Siliconenrubber Vario 15 met 10% Vario Castalyst. Giet het mengsel over in een schone mengbeker en meng nogmaals. Om luchtinsluitingen aan het oppervlak te voorkomen, met een kwast een dunne strijklaag gemengde rubber op het model aanbrengen, giet vervolgens het mengsel in een constante dunne straal op het model. Verwerkingstijd bij 20°C is ca. 60 minuten. Na 8 uur kan de rubber mal worden gelost van het model. Vario 15 vorstvrij opslaan.

Poly-Sil

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.