PU Gietschuim H 70 set Uitbreiden

PU Gietschuim H 70 set

Poly-Pur Poly-Pur

Nieuw

bestaat uit Poly-Pur H70 schuim A en B component

Meer details

€ 9.32

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Tweecomponenten polyurethaan hardschuim met gesloten celstructuur. De 2 componenten foam wordt toegepast voor het opvullen van holle ruimtes, thermische isolatie, het maken van sandwichconstructies en vormstukken. 

Een mengsel van 1 liter vloeibaar schuim levert bij vrije uitschuiming een volume van ca 12,5 ltr op. Uitgeschuimd bedraagt het gewicht 75 kg per m³.

Leverbaar in sets van 400 ml, 2 liter en 8 liter.

Een set van 400 ml geeft ongeveer 5 liter Poly-Pur schuim H 70 (U kunt hiermee een oppervlakte van 0,4 m² van 1 cm schuim voorzien) *
Een set van 2 liter geeft ongeveer 25 liter Poly-Pur schuim H 70 (U kunt hiermee een oppervlakte van 2 m² van 1 cm schuim voorzien) *
Een set van 8 liter geeft ongeveer 100 liter Poly-Pur schuim H 70 (U kunt hiermee een oppervlakte van 8 m² van 1 cm schuim voorzien) *

* resultaat is afhankelijk van omstandigheden, verwerking en temperatuur!

MengverhoudingA component / B component volumedelen 1:1
Verwerkingstemperatuurminimaal 18°C- maximaal 23°C
Verwerkingstijdbij 20°C circa 1 minuut
TypeH 70
Opslagkoel, droog en vorstvrij bewaren
Uitschuiming1 liter geeft circa 12,5 liter uitgeschuimd product
Drukvastheidcirca 5 kg/cm³
Celdichtheid> 90 %
Vochtopname< 5 volume %
Krimp na uithardingmaximaal 5 %
Warmtegeleiding0,023 W/m.K
BrandgedragVolgens Din 4102 klasse B3
Temperatuur bestendingheidvan -100°C tot +110°C

Poly-Pur, onze polyurethaan producten. Wij leveren o.a. harsen, lijmen, gietschuim, rubber, compound, giethars en gietvloeren. Poly-Pur wordt toegepast als isolatie, als basis van vormstukken, als mal voor gietstukken, als ballast in de kiel, vastgieten van de schroefas, als giet- of coatlaag op vloeren en vele andere doeleinden.


Voorbeeld van toepassingen: hardschuim voor drijflichamen, thermische isolatie, modelkernen en artistieke projecten. Voorbeeld van één component toepassingen: het afcoaten van hout, beton, gips en klei. U herkent deze producten in onze vestigingen en op onze website aan het gele etiket.

1 vergelijkbare producten

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.