Workshop Puur Polyester Uitbreiden

Workshop Puur Polyester

Poly-Service Poly-Service

Nieuw

Workshop Puur Polyester

In samenwerking met POLYESTERCURSUS.COM biedt POLY-SERVICE u een workshop aan waarin u kennis kunt maken met de mogelijkheden van polyester toepassingen in de watersport.

Meer details


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

In samenwerking met POLYESTERCURSUS.COM biedt POLY-SERVICE u een workshop aan waarin u kennis kunt maken met de mogelijkheden van polyester toepassingen in de watersport.

Zelf je schade reareren
Een kras? Kleine aanvaringsschade? Schrijf je nu in voor de praktische doe-het-zelf-cursus en je repareert het voortaan zelf. Goed en vakkundig! Tijdens deze cursus leer je kleine gelcoatreparaties en aanvaringsschade te repareren. Niet uit een boekje, maar door het zelf te doen. Natuurlijk krijg je ook de relevante materiaalkennis en een stukje theorie, maar het blijft: zelf klussen op geprepareerd oefenmateriaal. Onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde opleidinginstructeurs. De cursus duurt één ochtend.

Waar & Wanneer
Amsterdam, H.J.E. Wenckebachweg 49 a, zaterdagochtend 18 november en 16 december 2017
De cursus start om 09.30 en duurt tot circa 13:00 uur. Omdat we de deelnemers de gelegenheid willen geven zoveel mogelijk zelf te oefenen, is de deelname beperkt tot 12 deelnemers (vol = vol!).

Inschrijven voor deze cursus
Selecteer de datum van de workshop en "leg in winkelmandje". Na betaling ontvangt u een bevestiging, factuur, cursusprogramma en aanvullende details.
Deze cursus wordt georganiseerd door Polyestercursus.com in samenwerking met Poly-Service.

Poly-Service

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.