Poly-Pur PU Rubber PS 175 set Uitbreiden

Poly-Pur PU Rubber PS 175 set

Poly-Pur Poly-Pur

Nieuw

bestaat uit Poly-Pur PS 175 A + B component

Meer details

€ 35.70

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Tweecomponenten polyurethaan gietrubber voor het maken van elastische mallen en gietstukken. Vanwege de hoge hardheid, slijtvastheid, geringe krimp en mechanische sterkte worden mallen van PU Rubber PS 175 gebruikt bij de fabricage van (grote) betonproducten. Bij het vervaardigen van de mal en bij het maken van afgietsels in de PU-rubber mal dient altijd een losmiddel gebruikt te worden! Uitgeharde PU Rubber PS 175 heeft een hardheid van Shore A75.

 

Leverbaar in sets van 1,5 kg.

Mengverhouding A component / B component gewichtsdelen 100:50
Verwerkingstemperatuur Minimaal 18°C - maximaal 25°C
Verwerkingstijd Bij 20°C circa 20 minuten
Hardingstijd Bij 20°C na circa 24 uur
Type PS 175
Opslag Koel, droog en vorstvrij bewaren

Poly-Pur, onze polyurethaan producten. Wij leveren o.a. harsen, lijmen, gietschuim, rubber, compound, giethars en gietvloeren. Poly-Pur wordt toegepast als isolatie, als basis van vormstukken, als mal voor gietstukken, als ballast in de kiel, vastgieten van de schroefas, als giet- of coatlaag op vloeren en vele andere doeleinden.


Voorbeeld van toepassingen: hardschuim voor drijflichamen, thermische isolatie, modelkernen en artistieke projecten. Voorbeeld van één component toepassingen: het afcoaten van hout, beton, gips en klei. U herkent deze producten in onze vestigingen en op onze website aan het gele etiket.

2 vergelijkbare producten

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.