Poly-Pox Primer spray Uitbreiden

Poly-Pox Primer spray

Poly-Pox Poly-Pox

Nieuw

Nieuw: twee componenten epoxy primer in één bus.

Meer details

€ 23.60

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Poly-Pox Primer spray is een 2 componenten epoxy primer voor zowel boven als onder de waterlijn. Toe te passen als grondverf in beschermende verfsystemen voor staal, aluminium, polyester en hout. Door de vullende eigenschappen ook geschikt als sealer op microporeuze polyester oppervlakken. Overschilderbaar met vrijwel elk alkyhars-, epoxyhars-,of polyurethaan verfsysteem.

Poly-Service heeft deze nieuwe verpakking van de Poly-Pox Primer geïntroduceerd. Het gaat om een 2-componenten epoxyprimer in één spuitbus. Hiermee kan de primer egaal en gemakkelijk worden aangebracht op de ondergrond. Heel handig voor kleine reparaties of lastig te schilderen oppervlakken.

De spuitbus is voorzien van een rode dop aan de bovenzijde, die na verwijdering uit het deksel gebruikt kan worden om aan de onderzijde van de bus het ventiel in te drukken. Daarmee verbreek je de vergrendeling en wordt de verharder aan de primer toegevoegd. Dan is het nog slechts een kwestie van schudden voor gebruik. En daarna spuiten maar. Als de componenten goed zijn vermengd kun je het mengsel ongeveer zes uur gebruiken bij 20 graden Celsius. Maar ook op lagere temperaturen vanaf 5 graden is Poly-Pox Primer bruikbaar. Je kunt er verschillende ondergronden mee behandelen, variërend van staal en aluminium tot polyester en hout. De spuitbussen hebben een inhoud van 400 ml en zijn leverbaar in de kleuren wit en grijs.

Kleur Wit,grijs
Maat 400 ml
Opslag Koel, droog en vorstvrij bewaren

Poly-Pox, onze epoxy producten. Wij leveren o.a. epoxyharsen, gietharsen, lijmen, vacuüminjectie hars, plamuren, primers, coatings en aanverwante producten zoals epoxy pigmentpasta. Poly-Service levert hoogwaardige epoxyharsen voor zowel de vakman als de doe-het-zelver. Poly-Pox heeft een grote verscheidenheid aan producten en heeft voor vrijwel elke klus een oplossing en kan op vele vlakken worden toegepast.


Enkele toepassingen: het conserveren en lijmen van hout, het impregneren van vezels, het maken van krimpvrije gietstukken, het maken van filletverbindingen, het maken van decoratieve toepassingen, het coaten van uw onderwaterschip,  vloeren, sanitaire ruimtes en tanks, als grondverf in beschermende verfsystemen voor staal, aluminium, polyester en hout. Voor vrijwel elke toepassing heeft Poly-Service een oplossing. U herkent deze producten in onze vestigingen en op onze website aan het blauwe etiket.

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.