Poly-Pox Injecteerhars Uitbreiden

Poly-Pox Injecteerhars

Poly-Pox

Nieuw

bestaat uit Poly-Pox Injecteer hars + Poly-Pox Injecteer harder

Meer details

€ 13.49

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Dun vloeibare, transparante epoxy injecteerhars; oplosmiddelvrij. Toe te passen als voorstrijk laag op sterk zuigende ondergronden, zoals kops hout, multiplex, zachte hout soorten en cementgebonden vloeren. De lage viscositeit en lange “open tijd” van het mengsel verzekert een goede indringing in de ondergrond. Voor gebruik aanmaken met de bijbehorende harder.

Let op!

Bij het aanmaken van dit product is het noodzakelijk om na het afwegen van de juiste hoeveelheid, het mengsel goed door te mengen alvorens over te gieten in een nieuwe schone mengbeker. Nadat u de aangemaakte hoeveelheid heeft overgegoten in een nieuwe en schone mengbeker nogmaals goed doormengen voor een goed resultaat. Bestel en gebruik voldoende schone mengbekers om teleurstelling en vervuiling van uw hars te voorkomen!

Uitgeharde lagen te allen tijde ontvetten met Aceton of M.P. Reiniger , schuren en nogmaals ontvetten.

Leverbaar in sets van 300 gr, 1,5 kg en 7,5 kg.

Mengverhoudingbasis/harder gewichtsdelen 100 : 50
Verwerkingstemperatuurminimaal 15°C
Verwerkingstijdbij 20 °C circa 20 minuten
Verbruikcirca 100 - 300 gr/m²
Opslagkoel, droog en vorstvrij bewaren
Poly-Pox
  • Poly-Pox Injecteer harder

    Losse Poly-Pox Injecteer harder, uitsluitend gebruiken in combinatie met Poly-Pox Injecteer hars in mengverhouding gewichtsdelen 100:50. 100 gram Poly-Pox Injecteer harder is voldoende voor 200 gram Poly-Pox Injecteer hars. 500 gram Poly-Pox Injecteer harder is voldoende voor 1 kg Poly-Pox Injecteer hars. 2,5 kg Poly-Pox Injecteer harder is voldoende voor 5 kg Poly-Pox Injecteer hars


Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.