Epifanes Interimcoat Uitbreiden

Epifanes Interimcoat

Epifanes Epifanes

Nieuw

set bestaat uit Epifanes Interimcoat basis + harder

Meer details

€ 31.94

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Epifanes Interimcoat is een tweecomponenten hechtprimer op basis van epoxy- en vinylhars voor o.a. antifoulings. Overschilderbaar met één- en tweecomponenten verfproducten.Toe te passen als hechtlaag op polyester en tweecomponenten (epoxy) ondergronden waarop Foul Away en Copper-Cruise aangebracht moeten worden. Om zijn hechtende eigenschap te behouden mag de laag niet worden geschuurd.

 

Verpakking 750 gram.

 

Downloads:

Technisch Informatieblad

Veiligheidsinformatieblad

Mengverhouding Basis/ harder gewichtsdelen 90 : 10 of nasis/harder volumedelen 86 : 14
Verwerkingstemperatuur Minimale verwerkingtemperatuur 12 °C
Verbruik Circa 125 gr/m²
Overschilderbaar Bij 18°C na 4 uur met tweecomponent epoxyproducten of bij 18°C na 24 uur met antifoulings en aflakken
Opslag Koel. droog en vorstvrij bewaren

Poly-Service verkoopt producten van Epifanes zoals o.a. blanke bootlak, hardhoutolievernis, mono-urethaan bootlak, antifoulings, interieurvernis, waterlijnverf, één- en twee componenten primers, antifouling primers, seapower en meer.


Epifanes jachtlakken worden al sinds 1902 geproduceerd. Epifanes biedt een compleet assortiment hoogwaardige jachtlakken en primers voor zowel boven als onder de waterlijn in één- en tweecomponent systemen. Epifanes jachtlakken worden over de hele wereld door zowel particuliere gebruikers als professionele bootbouwers geroemd om de prettige verwerking, de mooie vloeiing, de bolle glans en de lange levensduur. Voor bescherming onder water zijn er bottomcoats, antifoulings en onderwaterverven in het assortiment

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.