Poly-Pur Giethars PS 114 set Uitbreiden

Poly-Pur Giethars PS 114 set

Poly-Pur Poly-Pur

Nieuw

set bestaat uit Poly-Pur PS 114 Giethars A en B component

Meer details

€ 38.96

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Dun vloeibare 2 componenten polyurethaan giethars voor het maken van slagvaste gietstukken en prototypes. Praktisch reukloos. Kan ingekleurd worden met PU Pigmentpasta en gemengd met diverse vulstoffen.


Leverbaar in sets van 2 kg, 10 kg en 60 kg.

Mengverhouding A component / B component gewichtsdelen 1:1
Verwerkingstemperatuur Minimaal 18°C- maximaal 25°C
Verwerkingstijd 20°C circa 7 minuten
Kleur Beige
Maat 2 kg,10 kg,60 kg
Opslag Koel, droog en vorstvrij bewaren

Poly-Pur, onze polyurethaan producten. Wij leveren o.a. harsen, lijmen, gietschuim, rubber, compound, giethars en gietvloeren. Poly-Pur wordt toegepast als isolatie, als basis van vormstukken, als mal voor gietstukken, als ballast in de kiel, vastgieten van de schroefas, als giet- of coatlaag op vloeren en vele andere doeleinden.


Voorbeeld van toepassingen: hardschuim voor drijflichamen, thermische isolatie, modelkernen en artistieke projecten. Voorbeeld van één component toepassingen: het afcoaten van hout, beton, gips en klei. U herkent deze producten in onze vestigingen en op onze website aan het gele etiket.

1 vergelijkbare producten

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.