Epoxy Lichtgewicht plamuur Uitbreiden

Epoxy Lichtgewicht plamuur

Poly-Pox Poly-Pox

Nieuw

set bestaat uit Poly-Pox Lichtgewicht plamuur basis + harder

Meer details

€ 129.77

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Poly-Pox Lichtgewicht plamuur is een oplosmiddelvrije 2 componenten epoxy plamuur. Geschikt voor toepassing onder en boven de waterlijn op hout, staal, aluminium, polyester en epoxy. Door de lichtgewicht samenstelling kan de plamuur in flinke laagdiktes worden aangebracht. Gemakkelijk te verwerken en zeer goed schuurbaar. Hout voorbehandelen met Poly-Pox Injecteer, staal en aluminium met Poly-Pox Primer.

 

Verpakking: 5 liter.

Mengverhoudingbasis/harder gewichtsdelen 100 : 50
Verwerkingstemperatuurminimale verwerkingstemperatuur 15°C
Verwerkingstijdbij 20°C circa 30 minuten
Overschilderbaarschuurbaar bij 20°C na circa 24 uur
KleurLichtgrijs
Maat5 liter
Opslagkoel, droog en vorstvrij bewaren

Poly-Pox, onze epoxy producten. Wij leveren o.a. epoxyharsen, gietharsen, lijmen, vacuüminjectie hars, plamuren, primers, coatings en aanverwante producten zoals epoxy pigmentpasta. Poly-Service levert hoogwaardige epoxyharsen voor zowel de vakman als de doe-het-zelver. Poly-Pox heeft een grote verscheidenheid aan producten en heeft voor vrijwel elke klus een oplossing en kan op vele vlakken worden toegepast.


Enkele toepassingen: het conserveren en lijmen van hout, het impregneren van vezels, het maken van krimpvrije gietstukken, het maken van filletverbindingen, het maken van decoratieve toepassingen, het coaten van uw onderwaterschip,  vloeren, sanitaire ruimtes en tanks, als grondverf in beschermende verfsystemen voor staal, aluminium, polyester en hout. Voor vrijwel elke toepassing heeft Poly-Service een oplossing. U herkent deze producten in onze vestigingen en op onze website aan het blauwe etiket.

3 vergelijkbare producten

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.