Epifanes Combi Plamuur Uitbreiden

Epifanes Combi Plamuur

Epifanes Epifanes

Nieuw

Epifanes Combi Plamuur

Meer details

€ 7.87

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Traditionele schraapplamuur voor toepassing in ééncomponent systemen boven de waterlijn. Dient in zeer dunne lagen te worden aangebracht (max. 1 mm).

Toepassing:

Reparatie en vullen van geringe oneffenheden in een ééncomponent verfsysteem op hout en staal boven de waterlijn.

 

Verpakking: 225 gram.

 

Downloads:

Technisch Infomatieblad

Veiligheidsinformatieblad

Verwerkingstemperatuur Minimaal 12°C - maximaal 28°C
Overschilderbaar Bij 20°C. / 65% RLV / 1 mm circa 24 uur
Schuurbaar Bij 20°C. / 65% RLV / 1 mm circa 24 uur
Opslag Koel, droog en vorstvrij bewaren

Poly-Service verkoopt producten van Epifanes zoals o.a. blanke bootlak, hardhoutolievernis, mono-urethaan bootlak, antifoulings, interieurvernis, waterlijnverf, één- en twee componenten primers, antifouling primers, seapower en meer.


Epifanes jachtlakken worden al sinds 1902 geproduceerd. Epifanes biedt een compleet assortiment hoogwaardige jachtlakken en primers voor zowel boven als onder de waterlijn in één- en tweecomponent systemen. Epifanes jachtlakken worden over de hele wereld door zowel particuliere gebruikers als professionele bootbouwers geroemd om de prettige verwerking, de mooie vloeiing, de bolle glans en de lange levensduur. Voor bescherming onder water zijn er bottomcoats, antifoulings en onderwaterverven in het assortiment

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.