Epoxy Pigmentpasta Uitbreiden

Epoxy Pigmentpasta

Poly-Pox Poly-Pox

Nieuw

Poly-Pox Pigmentpasta

Meer details

€ 10.16

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Epoxypigmentpasta voor het inkleuren van oplosmiddelvrije en oplosmiddelhoudende epoxy materialen zoals harsen, lijmen en coatings. Een dosering van 5 tot 10% pigmentpasta is (afhankelijk van de kleur en toepassing) in het algemeen voldoende. Leverbaar in 10 kleuren; wit, zwart, lichtgrijs, geel, bruin, rood, donkerblauw, oxydgeel, oxydrood, en oxydgroen. De standaard kleuren kunnen onderling worden gemengd tot elke willekeurige kleur.

 

Verpakking: 50 ml en 500 gr.

 

Veiligheidsinformatie:

H315 Veroorzaakt huidirritatie.

H319 Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

H317 Kan een allergische huidreactie veroorzaken.

H411 Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Kleur Wit,Zwart,Grijs,16 Geel,33 Oxydgeel,40 Oxydrood,45 Rood,55 Donkerblauw,Bruin,98 Oxydgroen,11 Lichtgrijs
Maat 50 ml,500 gr
Opslag Koel, droog en vorstvrij bewaren

Poly-Pox, onze epoxy producten. Wij leveren o.a. epoxyharsen, gietharsen, lijmen, vacuüminjectie hars, plamuren, primers, coatings en aanverwante producten zoals epoxy pigmentpasta. Poly-Service levert hoogwaardige epoxyharsen voor zowel de vakman als de doe-het-zelver. Poly-Pox heeft een grote verscheidenheid aan producten en heeft voor vrijwel elke klus een oplossing en kan op vele vlakken worden toegepast.


Enkele toepassingen: het conserveren en lijmen van hout, het impregneren van vezels, het maken van krimpvrije gietstukken, het maken van filletverbindingen, het maken van decoratieve toepassingen, het coaten van uw onderwaterschip,  vloeren, sanitaire ruimtes en tanks, als grondverf in beschermende verfsystemen voor staal, aluminium, polyester en hout. Voor vrijwel elke toepassing heeft Poly-Service een oplossing. U herkent deze producten in onze vestigingen en op onze website aan het blauwe etiket.

1 vergelijkbare producten

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.