Commandant M5 Scratch Remover Uitbreiden

Commandant M5 Scratch Remover

Commandant Commandant

Nieuw

Poets- en Polijstmiddel voor hand of machine

Meer details

€ 12.28

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Voor het verwijderen van lichte krasjes is Commandant M5 Scratch Remover de perfecte oplossing. Krasjes van de wasstraten, nagels en takken ontsieren menig auto. Met Commandant M5 kunt u hier wat aan doen. Juist die kleine, maar venijnige krasjes die vaak grote delen van de auto bedekken zijn uitstekend te behandelen met Commandant M5. Deze polish is speciaal ontworpen voor machinaal gebruik, wat resulteert in een nog mooier resultaat, maar het is ook met de hand te gebruiken.

 

Verpakking: 500 gram.

Opslag Koel, droog en vorstvrij bewaren

De Commandant producten worden al sinds jaar en dag gebruikt onder de echte poetsers die op een veilige en effectieve manier hun boot, caravan of voertuig in goede staat willen houden. Poly-Service levert o.a. Commandant nr. 3 en Commandant nr. 4 voor handmatig gebruik en Commandant M3, Commandant M4, commandant M5 en Commandant M7 voor handmatig en machinaal gebruik.

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.