Commandant 4 Cleaner Uitbreiden

Commandant 4 Cleaner

Commandant Commandant

Nieuw

Poets- en Polijstmiddel

Meer details

€ 7.80

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Commandant 4 Cleaner is het topprodukt uit de produktlijn. Het is uitermate geschikt om handmatig verweerde lak, ontstaan door vogeluitwerpselen, UV-licht of andere weers- en wegomstandigheden, te reinigen en nieuwe glans te geven. Commandant 4 bevat een efficient slijpmiddel, waardoor ook krassen en verouderde lak effectief verwijderd kunnen worden. Ook geschikt voor (verouderde) metallic lakken. Deze Commandant 4 Cleaner is siliconenvrij.

 

Verpakking: 500 gram en 1 kg.

Maat 500 gr,1 kg
Opslag Koel, droog en vorstvrij bewaren

De Commandant producten worden al sinds jaar en dag gebruikt onder de echte poetsers die op een veilige en effectieve manier hun boot, caravan of voertuig in goede staat willen houden. Poly-Service levert o.a. Commandant nr. 3 en Commandant nr. 4 voor handmatig gebruik en Commandant M3, Commandant M4, commandant M5 en Commandant M7 voor handmatig en machinaal gebruik.

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.