Siliconenrubber PS 8510 set Uitbreiden

Siliconenrubber PS 8510 set

Poly-Sil Poly-Sil

Nieuw

bestaat uit Poly-Sil PS 8510 Siliconenrubber A en B component

Meer details

€ 36.66

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Zeer zachte 2-componenten siliconen gietrubber met een lage viscositeit en snelle uitharding. Toe te passen bij het maken van gedetailleerde reproducties. Bijvoorbeeld voor artistieke toepassingen of restauratiewerk. In de elastische mal kunnen nauwkeurige afgietsels worden gemaakt van gips, polyurethaan, epoxy en polyesterharsen. PS 8510 is gemakkelijk te verwerken door de eenvoudige één op één mengverhouding. De basis en harder hebben een verschillende kleur, waardoor een goede controle op een homogene menging mogelijk is. Hardheid Shore A 10.

 

Leverbaar in sets van 1 kg, 2 kg, 10 kg, 20 kg, 30 kg, 40 kg en 50 kg.

Mengverhouding Meng 100 gewichtsdelen A met 100 gewichtsdelen B
Verwerkingstemperatuur Minimaal 15°C
Verwerkingstijd Bij 20°C circa 15 minuten
Ontvormbaar Bij 20°C na circa 2 uur
Kleur Wit / Oranje
Maat 1 kg,2 kg,10 kg,20 kg,30 kg,40 kg,50 kg
Type PS 8510
Opslag Koel, droog en vorstvrij bewaren

Poly-Sil, onze mallenrubbers. Wij leveren o.a. latexrubber, alginaatrubber en siliconenrubber voor het maken van mallen. Of het nu gaat om een afdruk van uw lichaam, een ornament die u wilt restaureren, een beeld wat u wilt gieten of een product wat u wilt dupliceren, bij Poly-Service vindt u vrijwel alles wat u daarvoor nodig heeft.


Ook aanverwante producten zoals Siliconen verdikkingsmiddel of Siliconen olie vindt u bij Poly-Service. U herkent deze producten in onze vestigingen en op onze website aan het paarse etiket.

3 vergelijkbare producten

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.