Latexrubber Uitbreiden

Latexrubber

Poly-Sil Poly-Sil

Nieuw

Poly-Sil Silipol Latexrubber

Meer details

€ 10.83

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Dun vloeibare natuurlatex rubber voor het maken van naadloze, dunwandige mallen. Een mal gemaakt van Silipol munt uit door zijn enorme elasticiteit en sterkte, waardoor hij praktisch ongevoelig is voor scheuren. De rubbermal kan dan ook als een soort sok van het afgietsel worden gestroopt. Silipol hoeft niet gemengd te worden met een verharder, maar droogt aan de lucht. Een latex mal wordt gemaakt door een gipsen model te dompelen of in te strijken met Silipol. Zodra de witte kleur van de rubber verandert in lichtbruin, kan de volgende worden aangebracht. Deze bewerking word net zo vaak herhaald tot de gewenste laagdikte is verkregen. Mallen gemaakt van latex worden meestal gebruikt voor het afgieten van gips en cement.

 

Verpakking: 1 liter, 5 liter en 25 liter.

 

Veiligheidinformatie

 

H315 Veroorzaakt huidirritatie.

H319 Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

Maat 1 liter,5 liter,25 liter
Type Silipol
Opslag Koel, droog en vorstvrij bewaren

Poly-Sil, onze mallenrubbers. Wij leveren o.a. latexrubber, alginaatrubber en siliconenrubber voor het maken van mallen. Of het nu gaat om een afdruk van uw lichaam, een ornament die u wilt restaureren, een beeld wat u wilt gieten of een product wat u wilt dupliceren, bij Poly-Service vindt u vrijwel alles wat u daarvoor nodig heeft.


Ook aanverwante producten zoals Siliconen verdikkingsmiddel of Siliconen olie vindt u bij Poly-Service. U herkent deze producten in onze vestigingen en op onze website aan het paarse etiket.

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.