PU Losmiddel Uitbreiden

PU Losmiddel

Poly-Pur Poly-Pur

Nieuw

PU Losmiddel

Meer details

€ 18.45

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Vloeibaar losmiddel dat wordt toegepast bij het lossen van 2-componenten pu schuimen. De dun vloeibare was wordt met een kwast of plantenspuit in een dunne laag op het maloppervlak aangebracht. Het losmiddel kan direct hierna met een zachte doek worden uitgepoetst. Bij ingebruikname van een nieuwe mal deze handeling enkele malen herhalen.

 

Verpakking: 1 liter, 5 liter en 20 liter.

 

Veiligheidinformatie

 

H226 Ontvlambare vloeistof en damp.

H336 Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.

H304 Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt.

H412 Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

EUH066 Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken.

Verbruik Circa 100 ml per m²
Maat 1 liter,5 liter,25 ltr
Opslag Koel, droog en vorstvrij bewaren

Poly-Pur, onze polyurethaan producten. Wij leveren o.a. harsen, lijmen, gietschuim, rubber, compound, giethars en gietvloeren. Poly-Pur wordt toegepast als isolatie, als basis van vormstukken, als mal voor gietstukken, als ballast in de kiel, vastgieten van de schroefas, als giet- of coatlaag op vloeren en vele andere doeleinden.


Voorbeeld van toepassingen: hardschuim voor drijflichamen, thermische isolatie, modelkernen en artistieke projecten. Voorbeeld van één component toepassingen: het afcoaten van hout, beton, gips en klei. U herkent deze producten in onze vestigingen en op onze website aan het gele etiket.

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.