Simson Cleaner E Uitbreiden

Simson Cleaner E

Bostik - Simson Bostik - Simson

Nieuw

Simson Cleaner E

Meer details

€ 14.94

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Cleaner E is een voorbehandelingsmiddel voor het reinigen en ontvetten van oppervlakken, die daarna worden verlijmd of afgedicht met Simson kitten.Toe te passen bij het reinigen en ontvetten van voegen in bijvoorbeeld teakhouten scheepsdekken (voorafgaande aan applicatie van Simson Prep P). Verwijderen van niet-uitgeharde kit- en lijmresten op ondergronden en gereedschappen. Ontvetten en reinigen van glasoppervlakken.Met een schone pluisvrije doek gedrenkt in Cleaner E het oppervlak stevig afwrijven.

 

Verpakking: 500 ml.

Verwerkingstemperatuur Minimale verwerkingstemperatuur 5°C
Droogtijd Circa 5 minuten
Kleur Transparant
Opslag Koel, droog en vrostvrij bewaren

Bostik - Simson heeft verschillende lijmtechnologieën voor verschillende markten, zoals: bouw, industrie en consument. MSR kitten voor jacht- en scheepsbouw. De elastische één-componenten kitten zijn reukloos, isocynaatvrij, schuurbaar en overschilderbaar.


Poly-Service levert o.a. Constructie adhesive, Bedding compound, Deck caulk, Fast tack, PU Tix express, ISR 70-03, Butyl, Super Fix 009 en aanverwante producten zoals Cleaner E, Prep P, Prep M en Prep G. Toepasbaar bij het leggen van teakdekken, verlijmen van romp - dekverbindingen, kiel – rompverbindingen, RVS, antislipmateriaal, beglazing enz.

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.