Siliconen Verdikkingsmiddel Uitbreiden

Siliconen Verdikkingsmiddel

Poly-Sil Poly-Sil

Nieuw

Poly-Sil Thixo Medium

Meer details

€ 7.26

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Vloeibaar verdikkingsmiddel voor Siliconen-rubber PS 81020, PS 8510, PS 8520, PS 8530 en PS 8540. Toe te passen als een afvorming gemaakt moet worden op een verticaal oppervlak.

 

Maak eerst een mengsel aan van de siliconenrubber met de bijbehordende harder en voeg hierna maximaal 3% Thixo Medium toe. Meng dit goed door totdat een pasta is ontstaan. De ingedikte rubber met een spatel of kwast aanbrengen. 

 

Als Thixo Medium bij temperaturen lager dan 18ºC wordt bewaard, kan het stollen. Maak het weer vloeibaar door de gesloten verpakking in warm water te plaatsen.

 

Verpakking: 50 gram, 250 gram en 500 gram.

 

Veiligheidsinformatie:

 

H361f Wordt ervan verdacht de vruchtbaarheid te schaden.

Kleur Transparant
Maat 500 gr,50 gr,250 gr
Opslag Koel, droog en vorstvrij bewaren

Poly-Sil, onze mallenrubbers. Wij leveren o.a. latexrubber, alginaatrubber en siliconenrubber voor het maken van mallen. Of het nu gaat om een afdruk van uw lichaam, een ornament die u wilt restaureren, een beeld wat u wilt gieten of een product wat u wilt dupliceren, bij Poly-Service vindt u vrijwel alles wat u daarvoor nodig heeft.


Ook aanverwante producten zoals Siliconen verdikkingsmiddel of Siliconen olie vindt u bij Poly-Service. U herkent deze producten in onze vestigingen en op onze website aan het paarse etiket.

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.