Lijm 700 pasteuze epoxyhars Uitbreiden

Lijm 700 pasteuze epoxyhars

Poly-Pox Poly-Pox

Nieuw

Epoxyhars Lijmpasta

Meer details

€ 10.29

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 € 8.95 Tot € 17.91
4 € 17.42 Tot € 69.70
6 € 25.89 Tot € 155.36

Pasteuze oplosmiddelvrije epoxyhars die ook in dikkere lagen goed blijft staan. Door de zalfachtige samenstelling het ideale materiaal voor spleetvullende verlijmingen en het maken van filletverbindingen. Toe te passen bij woodcore epoxybouw, het verlijmen van hout en polyester of combinaties hiervan. Ook geschikt voor het repareren van houtrot schades en het opvullen van beschadigingen in polyester onder de waterlijn. Door aan de hars Glass-Bubbles toe te voegen, kan men zelf een plamuur of nog dikkere lijmpasta samenstellen.

 

Voor gebruik mengen met Poly-Pox Harder.

 

Verpakking: 200 gr, 1 kg, 5 kg en 20 kg.

 

 

Veiligheidsinformatie:

H315 Veroorzaakt huidirritatie.

H319 Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

H317 Kan een allergische huidreactie veroorzaken.

H411 Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Mengverhouding Zie epoxy harder
Verwerkingstemperatuur Zie epoxy harder
Verwerkingstijd Zie epoxy harder
Verbruik Afhankelijk van de toepassing
Maat 200 gr - zonder harder,1 kg - zonder harder,5 kg - zonder harder,20 kg - zonder harder
Type Lijm 700
Opslag Koel en droog bewaren

Poly-Pox, onze epoxy producten. Wij leveren o.a. epoxyharsen, gietharsen, lijmen, vacuüminjectie hars, plamuren, primers, coatings en aanverwante producten zoals epoxy pigmentpasta. Poly-Service levert hoogwaardige epoxyharsen voor zowel de vakman als de doe-het-zelver. Poly-Pox heeft een grote verscheidenheid aan producten en heeft voor vrijwel elke klus een oplossing en kan op vele vlakken worden toegepast.


Enkele toepassingen: het conserveren en lijmen van hout, het impregneren van vezels, het maken van krimpvrije gietstukken, het maken van filletverbindingen, het maken van decoratieve toepassingen, het coaten van uw onderwaterschip,  vloeren, sanitaire ruimtes en tanks, als grondverf in beschermende verfsystemen voor staal, aluminium, polyester en hout. Voor vrijwel elke toepassing heeft Poly-Service een oplossing. U herkent deze producten in onze vestigingen en op onze website aan het blauwe etiket.

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.