Poly-Pox LH 520 epoxy harder Uitbreiden

Poly-Pox LH 520 epoxy harder

Poly-Pox Poly-Pox

Nieuw

Epoxy Harder Traag

Meer details

€ 9.98

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Speciale epoxy harder voor Poly-Pox THV 500 en GT 600 met lange verwerkingstijd. Geschikt voor het maken vezelversterkte producten waarbij hoge eisen worden gesteld  aan temperatuurbestendigheid (max 97ºC) en mechanische eigenschappen. Kan bij kamertemperatuur worden verwerkt, maar om de optimale eigenschappen te verkrijgen dient het laminaat bij verhoogde temperatuur nagehard te worden. Wordt toegepast voor het handmatig lamineren van glas-, aramide- en koolstofweefsels.

 

Verpakking: 250 gr, 1,25 kg en 5 kg.

Mengverhouding Hars/harder gewichtsdelen 100 : 25
Verwerkingstemperatuur Minimaal 15°C - maximaal 25 °C
Verwerkingstijd Bij 20°C circa 300 minuten
Maat 250 gr - zonder hars,1,25 kg - zonder hars,5 kg - zonder hars
Type LH 520
Opslag Koel, droog en vorstvrij bewaren

Poly-Pox, onze epoxy producten. Wij leveren o.a. epoxyharsen, gietharsen, lijmen, vacuüminjectie hars, plamuren, primers, coatings en aanverwante producten zoals epoxy pigmentpasta. Poly-Service levert hoogwaardige epoxyharsen voor zowel de vakman als de doe-het-zelver. Poly-Pox heeft een grote verscheidenheid aan producten en heeft voor vrijwel elke klus een oplossing en kan op vele vlakken worden toegepast.


Enkele toepassingen: het conserveren en lijmen van hout, het impregneren van vezels, het maken van krimpvrije gietstukken, het maken van filletverbindingen, het maken van decoratieve toepassingen, het coaten van uw onderwaterschip,  vloeren, sanitaire ruimtes en tanks, als grondverf in beschermende verfsystemen voor staal, aluminium, polyester en hout. Voor vrijwel elke toepassing heeft Poly-Service een oplossing. U herkent deze producten in onze vestigingen en op onze website aan het blauwe etiket.

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.