Tercoo® stofkap met slangaansluiting

Tercoo® stofkap met slangaansluiting
Tercoo® stofkap met slangaansluiting
Tercoo® stofkap met slangaansluiting
Tercoo® stofkap met slangaansluiting
€ 73,99 Inclusief BTW

Tercoo® stofkap met slangaansluiting

Let op! excusief machine en Trecoo schijf

90422


Voorraad van onze winkels:

TERCOO® roterende straler, voor het behandelen van roest, roestplekken, verf en teer verwijderen en het roestvrij maken van het onderwaterschip van uw boot.
Ook flexibele coatings of lijm- en kitresten welke moeilijk weg te halen zijn is geen probleem. Een goedkoop alternatief voor stralen.

 

Tercoo® Single - Roterende straler single op boormachine voor spotrepair

Tercoo® Double - Roterende straler op boormachine voor grotere oppervlakten

Tercoo® Triple - Roterende straler op boormachine voor grote oppervlakten

 

Wat is Tercoo?

TERCOO is een roterende schijf waarmee roest, verf, teer, epoxy, plamuur, lijmresten en dergelijke van diverse materialen als staal, ijzer, beton of steen verwijderd kunnen worden.
Met behulp van de TERCOO Guide kunnen nu ook polyester oppervlakken schoongemaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan osmose of aan het verwijderen van gelcoat.
Wat overblijft is een gestraald oppervlak met de juiste ruwheid en reinheid, geschikt voor het aanbrengen van een nieuwe beschermlaag. TERCOO geeft de juiste oppervlaktebehandeling voor een goede hechting van nieuw aan te brengen beschermlagen.

Hoe werkt het?

TERCOO is een natuurrubberen schijf voorzien van 12 hardmetalen pennen. De pennen staan onder een bepaalde hoek ten opzichte van het midden waardoor deze door de centrifugale kracht naar buiten willen komen.
Doordat de natuurrubberen schijf buigzaam is zal het natuurrubber de hardmetalen pennen terugtrekken waardoor een pendelende beweging ontstaat van deze hardmetalen pennen. Deze beweging zorgt ervoor dat de hardmetalen pennen gaan hameren op het schoon te maken oppervlak. Hierdoor zullen alle verontreinigingen en overige oude opgebrachte beschermlagen verwijderd worden.
Door de hamerende werking ontstaat er geen warmte, waardoor ook taaie materialen zoals teer, lijm en kit ook makkelijk verwijderd kunnen worden, dit in tegentelling tot gereedschappen waar bij gebruik wrijving ontstaat. Met andere woorden: het maakt niet uit wat de verontreiniging is, TERCOO maakt het altijd schoon.

Tercoo
Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.