Poly-Pur Giethars PS 115 set Uitbreiden

Poly-Pur Giethars PS 115 set

Poly-Pur Poly-Pur

Nieuw

bestaat uit Poly-Pur PS 115 A en B component

Meer details

€ 41.38

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Snelle 2 componenten polyurethaan giethars. Praktisch reukloos. Toe te passen voor het maken van slagvaste en dunwandige gietstukken. Door de lage viscositeit van de giethars is de kans op luchtinsluitingen in het gietstuk minimaal. Gietstukken zijn al na 15 tot 30 minuten uit de mal te nemen.


Leverbaar in sets van 2 kg, 10 kg  en 60 kg.

Mengverhouding A component / B component gewichtsdelen 1:1
Verwerkingstemperatuur Minimaal 18°C- maximaal 25°C
Verwerkingstijd 20°C circa 3 minuten
Kleur Crème
Maat 2 kg,10 kg,60 kg
Type PS 115
Opslag Koel, droog en vorstvrij bewaren

Poly-Pur, onze polyurethaan producten. Wij leveren o.a. harsen, lijmen, gietschuim, rubber, compound, giethars en gietvloeren. Poly-Pur wordt toegepast als isolatie, als basis van vormstukken, als mal voor gietstukken, als ballast in de kiel, vastgieten van de schroefas, als giet- of coatlaag op vloeren en vele andere doeleinden.


Voorbeeld van toepassingen: hardschuim voor drijflichamen, thermische isolatie, modelkernen en artistieke projecten. Voorbeeld van één component toepassingen: het afcoaten van hout, beton, gips en klei. U herkent deze producten in onze vestigingen en op onze website aan het gele etiket.

1 vergelijkbare producten

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.