Poly-Pox 600 Thixohars Uitbreiden

Poly-Pox 600 Thixohars

Poly-Pox

Nieuw

bestaat uit Poly-Pox GT 600 + Harder 355

Meer details

€ 14.52

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Standaard epoxyhars Gel voor het conserveren en lijmen van hout, het impregneren van glas- en koolstofweefsels. Oplosmiddelvrij, thixotrope, transparant. Toe te passen als enigszins vullende lijm bij het lamineren van hout; als coating voor het waterdicht afwerken van polystyreenschuim, hout, glasvezellaminaten en beton; bij het bouwen, repareren, restaureren van houten en polyester schepen, kano’s, tanks en als waterdichte afwerking van vloeren, bakken, douche- en toiletruimtes.

Door aan de hars Poly-Pox pigmentpasta, Glass-Bubbles of Katoenvezel toe te voegen, kan men zelf een coating, plamuur of lijmpasta samenstellen.

Let op!

Bij het aanmaken van dit product is het noodzakelijk om na het afwegen van de juiste hoeveelheid, het mengsel goed door te mengen alvorens over te gieten in een nieuwe schone mengbeker. Nadat u de aangemaakte hoeveelheid heeft overgegoten in een nieuwe en schone mengbeker nogmaals goed doormengen voor een goed resultaat. Bestel en gebruik voldoende schone mengbekers om teleurstelling en vervuiling van uw hars te voorkomen!

Uitgeharde lagen te allen tijde ontvetten met Aceton of M.P. Reiniger , schuren en nogmaals ontvetten.

Leverbaar in sets van 300 gr, 1,5 kg, 7,5 kg en 30 kg.

Mengverhoudingbasis/harder gewichtsdelen 100 : 50
Verwerkingstemperatuurminimaal 15°C - maximaal 25 °C
Verwerkingstijdbij 20°C circa 25 minuten
Verbruikafhankelijk van type glasvezel / toepassing
Opslagkoel, droog en vorstvrij bewaren
Poly-Pox
Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.