Poly-Pox 600 Thixohars Snel Uitbreiden

Poly-Pox 600 Thixohars Snel

Poly-Pox Poly-Pox

Nieuw

bestaat uit Poly-Pox GT 600 + Harder 455

Meer details

€ 15.06

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Snelle epoxyhars Gel voor het conserveren en lijmen van hout, het impregneren van glas- en koolstofweefsels. Oplosmiddelvrij, thixotrope, transparant. Toe te passen als enigszins vullende lijm bij het lamineren van hout; als coating voor het waterdicht afwerken van polystyreenschuim, hout, glasvezellaminaten en beton; bij het bouwen, repareren, restaureren van houten en polyester schepen, kano’s, tanks en als waterdichte afwerking van vloeren, bakken, douche- en toiletruimtes.

Let op!

Bij het aanmaken van dit product is het noodzakelijk om na het afwegen van de juiste hoeveelheid, het mengsel goed door te mengen alvorens over te gieten in een nieuwe schone mengbeker. Nadat u de aangemaakte hoeveelheid heeft overgegoten in een nieuwe en schone mengbeker nogmaals goed doormengen voor een goed resultaat. Bestel en gebruik voldoende schone mengbekers om teleurstelling en vervuiling van uw hars te voorkomen!

Uitgeharde lagen te allen tijde ontvetten met Aceton of M.P. Reiniger , schuren en nogmaals ontvetten.

Door aan de hars Poly-Pox pigmentpasta, Glass-Bubbles of Katoenvezel toe te voegen, kan men zelf een coating, plamuur of lijmpasta samenstellen.

Leverbaar in sets van 300 gr, 1,5 kg, 7,5 kg en 30 kg.

Mengverhouding Hars/harder gewichtsdelen 100 : 50
Verwerkingstemperatuur Minimaal 5°C - maximaal 25°C
Verwerkingstijd Bij 10°C circa 15 minuten
Verbruik Afhankelijk van type glasvezel / toepassing
Maat 300 gr,1,5 kg,7,5 kg,30 kg
Opslag Koel, droog en vorstvrij bewaren

Poly-Pox, onze epoxy producten. Wij leveren o.a. epoxyharsen, gietharsen, lijmen, vacuüminjectie hars, plamuren, primers, coatings en aanverwante producten zoals epoxy pigmentpasta. Poly-Service levert hoogwaardige epoxyharsen voor zowel de vakman als de doe-het-zelver. Poly-Pox heeft een grote verscheidenheid aan producten en heeft voor vrijwel elke klus een oplossing en kan op vele vlakken worden toegepast.


Enkele toepassingen: het conserveren en lijmen van hout, het impregneren van vezels, het maken van krimpvrije gietstukken, het maken van filletverbindingen, het maken van decoratieve toepassingen, het coaten van uw onderwaterschip,  vloeren, sanitaire ruimtes en tanks, als grondverf in beschermende verfsystemen voor staal, aluminium, polyester en hout. Voor vrijwel elke toepassing heeft Poly-Service een oplossing. U herkent deze producten in onze vestigingen en op onze website aan het blauwe etiket.

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.