Poly-Pox 700 Lijmpasta Snel Uitbreiden

Poly-Pox 700 Lijmpasta Snel

Poly-Pox Poly-Pox

Nieuw

bestaat uit Poly-Pox Lijm 700 + Harder 455

Meer details

€ 15.06

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Snelle epoxyhars lijm pasta (Poly-Pox Lijm 700) die ook in dikkere lagen goed blijft staan. Oplosmiddelvrij, pasteus, wit. Door de zalfachtige samenstelling het ideale materiaal voor spleetvullende verlijmingen en het maken van filletverbindingen. 

Toe te passen bij woodcore epoxybouw, het verlijmen van hout en polyester of combinaties hiervan. Ook geschikt voor het repareren van houtrot schades en het opvullen van beschadigingen in polyester onder de waterlijn.

Let op!

Bij het aanmaken van dit product is het noodzakelijk om na het afwegen van de juiste hoeveelheid, het mengsel goed door te mengen alvorens over te gieten in een nieuwe schone mengbeker. Nadat u de aangemaakte hoeveelheid heeft overgegoten in een nieuwe en schone mengbeker nogmaals goed doormengen voor een goed resultaat. Bestel en gebruik voldoende schone mengbekers om teleurstelling en vervuiling van uw hars te voorkomen!

Uitgeharde lagen te allen tijde ontvetten met Aceton of M.P. Reiniger , schuren en nogmaals ontvetten.

Door aan de hars Glass-Bubbles toe te voegen, kan men zelf een plamuur of nog dikkere lijmpasta samenstellen.

Leverbaar in sets van 300 gr, 1,5 kg, 7,5 kg en 30 kg.

Mengverhouding Basis/harder gewichtsdelen 100 : 50
Verwerkingstemperatuur Minimaal 5°C - maximaal 20°C
Verwerkingstijd Bij 10°C circa 15 minuten
Verbruik Afhankelijk van de toepassing
Maat 300 gr,1,5 kg,7,5 kg,30 kg
Opslag Koel, droog en vorstvrij bewaren

Poly-Pox, onze epoxy producten. Wij leveren o.a. epoxyharsen, gietharsen, lijmen, vacuüminjectie hars, plamuren, primers, coatings en aanverwante producten zoals epoxy pigmentpasta. Poly-Service levert hoogwaardige epoxyharsen voor zowel de vakman als de doe-het-zelver. Poly-Pox heeft een grote verscheidenheid aan producten en heeft voor vrijwel elke klus een oplossing en kan op vele vlakken worden toegepast.


Enkele toepassingen: het conserveren en lijmen van hout, het impregneren van vezels, het maken van krimpvrije gietstukken, het maken van filletverbindingen, het maken van decoratieve toepassingen, het coaten van uw onderwaterschip,  vloeren, sanitaire ruimtes en tanks, als grondverf in beschermende verfsystemen voor staal, aluminium, polyester en hout. Voor vrijwel elke toepassing heeft Poly-Service een oplossing. U herkent deze producten in onze vestigingen en op onze website aan het blauwe etiket.

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.