Poly-Pox Bio 540 Epoxyhars Uitbreiden

Poly-Pox Bio 540 Epoxyhars

Poly-Pox Poly-Pox

Nieuw

bestaat uit 1 kg Poly-Pox Bio 540 hars + 310 gr Bio 540 harder

Meer details

€ 29.95

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Poly-Pox Bio 540 epoxyhars is een oplosmiddelvrije en bijna reukloze 2-componenten epoxy laminmeerhars gebaseerd op hernieuwbare grondstoffen. Deze epoxyhars is gemaakt met een hoge percentage plantaardige grondstoffen. Deze worden in belangrijke mate gewonnen uit onbruikbare restmaterialen uit de landbouw en hebben dus geen invloed op de voedselketen.

 

Poly-Pox Bio 540 kan worden gebruikt voor het maken van vezelversterkte vormstukken in combinatie met glas-, carbon- en aramideweefsel. Ook te gebruiken in combinatie met natuurlijke vezels zoals vlas, hennep, jute of sisal. Poly-Pox Bio 540 is zowel geschikt voor hand lamineren met roller of kwast, alsmede voor gebruik met vacuümtechniek. Daarnaast is Poly-Pox Bio 540 in combinatie met vulmiddelen ook te gebruiken als lijm.

 

 

 

Verkrijgbaar in sets van 1,31 kg, 6,55 kg en 26,2 kg.

Mengverhouding Basis/harder gewichtsdelen 100 : 31 / volumedelen 100 : 37
Verwerkingstemperatuur Minimaal 15°C - maximaal 25°C
Verwerkingstijd Bij 20°C circa 90 minuten
Verbruik Afhankelijk van type glasvezel / toepassing
Schuurbaar Bij 20°C na 24 uur
Maat 1,31 kg,6,55 kg,26,2 kg
Opslag Koel, droog en vorstvrij bewaren
Bio-gehalte 34%

Poly-Pox, onze epoxy producten. Wij leveren o.a. epoxyharsen, gietharsen, lijmen, vacuüminjectie hars, plamuren, primers, coatings en aanverwante producten zoals epoxy pigmentpasta. Poly-Service levert hoogwaardige epoxyharsen voor zowel de vakman als de doe-het-zelver. Poly-Pox heeft een grote verscheidenheid aan producten en heeft voor vrijwel elke klus een oplossing en kan op vele vlakken worden toegepast.


Enkele toepassingen: het conserveren en lijmen van hout, het impregneren van vezels, het maken van krimpvrije gietstukken, het maken van filletverbindingen, het maken van decoratieve toepassingen, het coaten van uw onderwaterschip,  vloeren, sanitaire ruimtes en tanks, als grondverf in beschermende verfsystemen voor staal, aluminium, polyester en hout. Voor vrijwel elke toepassing heeft Poly-Service een oplossing. U herkent deze producten in onze vestigingen en op onze website aan het blauwe etiket.

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.