West System G-flex

West System G-flex
€ 37,99 Inclusief BTW

Epoxy reparatieset

20733


Voorraad van onze winkels:

Revolutionaire flexibele epoxylijm.

West System G/flex 650 is een breed inzetbare hoogwaardige taaie twee- componenten epoxy lijm met een uitstekende hechting op metaal, kunststof, glas, keramiek, polyester, vochtig en moeilijk te verlijmen houtsoorten.

G/flex is 15 maal elastischer dan polyesterharsen, en 7 maal elastischer dan gewone epoxyharsen en biedt een sterkere verbinding dan gebruikelijke lijmen en afdichtingskitten. Het flexible karakter maakt West System G/flex 650 ideaal voor verlijming van de meeste werkende materialen voor boven en onder de waterlijn. Dankzij de unieke samenstelling kan G/flex 650 zelfs voor reparaties op vochtige ondergronden worden gebruikt.

Toe te passen op ondergronden waar flexibiliteit noodzakelijk is en waar gewone epoxylijm zou barsten. Bijvoorbeeld voor het repareren van kano's, surfboards, wakeboards, autobumpers, motor- en scooterkappen, enz....

Door aan de hars vulmiddelen toe te voegen, kan men zelf een dikkere coating, plamuur of lijmpasta samenstellen. Een handige aanvulling is de Ancillery Kit. Deze bevat glasweefselband, diverse soorten fillers, mengbekers, spatels en handschoenen.

Verpakking 236 ml.

 

Downloads:

Veiligheidsinformatieblad

Veiligheidsinformatieblad

Verwerkingstijd
Circa 45 minuten
Opslag
Koel, droog en vorstvrij bewaren
Mengverhouding
Basis/harder gewichtsdelen 100 : 100
Verwerkingstemperatuur
Minimale verwerkingstemperatuur 15°C
Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.