Poly-Pox 503 Giethars UVG Uitbreiden

Poly-Pox 503 Giethars UVG

Poly-Pox Poly-Pox

Nieuw

bestaat uit Poly-Pox UVG 503 + Harder 155

Meer details

€ 13.67

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Epoxy Giethars is een UV-gestabiliseerde transparante epoxyhars. Toe te passen als decoratieve giethars. Bijvoorbeeld als "flow-coat" over foto's en schilderijen om zo een dikke hoogglanzende laag te verkrijgen. Oplosmiddelvrij en daardoor geschikt voor gebruik op praktisch elke ondergrond.

Let op!

Bij het aanmaken van dit product is het noodzakelijk om na het afwegen van de juiste hoeveelheid, het mengsel minstens 3 minuten door te mengen alvorens over te gieten in een nieuwe schone mengbeker. Nadat u de aangemaakte hoeveelheid heeft overgegoten in een nieuwe en schone mengbeker nogmaals 3 minuten doormengen voor een goed resultaat. Bestel en gebruik voldoende schone mengbekers om teleurstelling en vervuiling van uw hars te voorkomen!

Uitgeharde lagen te allen tijde ontvetten met Aceton of M.P. Reiniger , schuren en nogmaals ontvetten.

Leverbaar in sets van 300 gram, 1,5 kg, 7,5 kg en 30 kg.

 

Veiligheidsinformatie:

Basis

H315 Veroorzaakt huidirritatie.

H319 Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

H317 Kan een allergische huidreactie veroorzaken.

H411 Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

 

Harder

H302 Schadelijk bij inslikken.

H314 Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel.

H317 Kan een allergische huidreactie veroorzaken.

H412 Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Mengverhouding Basis/harder gewichtsdelen 100 : 50
Verwerkingstemperatuur Minimaal 15°C - maximaal 25 °C
Verwerkingstijd Bij 20°C circa 100 minuten
Maat 300 gram,1,5 kg,7,5 kg,30 kg
Opslag Koel, droog en vorstvrij bewaren

Poly-Pox, onze epoxy producten. Wij leveren o.a. epoxyharsen, gietharsen, lijmen, vacuüminjectie hars, plamuren, primers, coatings en aanverwante producten zoals epoxy pigmentpasta. Poly-Service levert hoogwaardige epoxyharsen voor zowel de vakman als de doe-het-zelver. Poly-Pox heeft een grote verscheidenheid aan producten en heeft voor vrijwel elke klus een oplossing en kan op vele vlakken worden toegepast.


Enkele toepassingen: het conserveren en lijmen van hout, het impregneren van vezels, het maken van krimpvrije gietstukken, het maken van filletverbindingen, het maken van decoratieve toepassingen, het coaten van uw onderwaterschip,  vloeren, sanitaire ruimtes en tanks, als grondverf in beschermende verfsystemen voor staal, aluminium, polyester en hout. Voor vrijwel elke toepassing heeft Poly-Service een oplossing. U herkent deze producten in onze vestigingen en op onze website aan het blauwe etiket.

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.