Verzenden & retourneren

VERZENDEN
Levering op adres in Nederland
Voor bestellingen met een orderwaarde minder dan € 50,00 wordt € 8,95 (incl. B.T.W.) verzendkosten berekend. Voor bestellingen met een orderwaarde van minder dan € 250,00 wordt € 3,95 (incl. B.T.W.) verzendkosten berekend. Bestellingen boven de € 250,00 worden gratis verzonden.
  
Levering op adres in Belgie
Voor bestellingen met een orderwaarde minder dan € 50,00 wordt € 12,95 (incl. B.T.W.) verzendkosten berekend. Voor bestellingen met een orderwaarde minder van € 250,00 wordt € 8,95 (incl. B.T.W.) verzendkosten berekend. Bestellingen boven de € 250,00 worden gratis verzonden.

Verzendingen vinden regulier plaats via de Graaf Logistics. 

Bestellingen voor 15.00 uur geplaatst en betaald zijn met iDeal kunnen vaak dezelfde werkdag nog verzonden worden.
Als uw goederen zijn ingepakt, ontvangt u automatisch een e-mail met de berichtgeving dat uw bestelling is aangeboden aan onze koerier. De eerst volgende ochtend ontvangt u een e-mail met een geplande levertijd van uw bestelling. Zo weet u hoe laat de chauffeur ongeveer uw bestelling zal aanbieden. Uiteraard kunnen er onvoorziene omstandigheden zijn waardoor het geplande tijdstip niet gehaald kan worden. 

Als u niet thuis bent op het afleveradres
Mocht u niet thuis op het moment van afleveren en u heeft geen instructies opgegeven bij het bestellen, dan ontvangt u een kaart in de bus en een e-mailbericht. U heeft dan de mogelijkheid  om een nieuw afleverdatum af te spreken.

AFHALEN EN BETALEN
Wij bieden ook de mogelijkheid aan om online te bestellen en uw bestelling af te halen in één van onze vestigingen: Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel. Dit kunt u tijdens het afronden van uw bestelling aangeven. Zodra wij uw bestelling klaar hebben staan nemen wij per mail of telefoon contact met u op. U kunt bij het plaatsen van uw bestelling betalen via iDeal of u kunt bij het afhalen van uw bestelling contant afrekenen of per pin betalen.


RETOURNEREN
De naar u geleverde goederen kunt u aan ons retourneren naar onderstaand adres. De betreffende goederen dienen zich in dezelfde staat te bevinden als bij aflevering.  Goederen die op maat, kleur e.d. zijn gemaakt of snel kunnen verouderen nemen wij niet retour. De retourzending dient binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen te geschieden. Gelieve de factuur toe te voegen en de producten aan te merken die u retour stuurt. Na een correcte retour ontvangst zullen wij uw betaalde bedrag binnen 14 dagen aan u over maken.

Voor het retourneren van de goederen, graag eerst even contact met ons opnemen.

 

Poly-Service bv

Hoogeveenenweg 83

2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel

Telefoon (0180) 31 47 77

Product toegevoegd aan verlanglijst

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.