Welkom op het infocentrum van Poly Service. Op deze pagina vindt u toepassingen en verwerkingsmethodes van onze producten. Door onze ruime keuze aan producten en zeer uitgebreide kennis en ervaring, hebben wij getracht deze onder te brengen in een informatieve, duidelijke en professionele kennisbank. Onder de verschillende categorieën vindt u voorbeelden waarin onze producten worden toegepast. Door op het gewenste toepassingsgebied te klikken komt u op een uitgebreide pagina terecht met verwerkingsmethodes en toepassingsvoorbeelden.

Of het nu gaat om het behandelen van uw boot boven of onder de waterlijn, het vervangen van een teakdek of een rotte spiegel, het bouwen van een spoiler of repareren van een bumper voor de auto of juist het restaureren van een oldtimer, het bouwen van een badkamer of een mooie vloer in uw huiskamer of werkkamer, Poly Service heeft voor u een oplossing!

Mocht uw vraag of toepassing er niet bij staan of heeft u vragen dan kunt u ons altijd bereiken of bezoeken voor een passend advies. U kunt ons telefonisch bereiken op 0180-314777, mailen naar info@polyservice.nl of kom gewoon langs in één van onze vestigingen.

WATERSPORT

Voor de professionals of doe-het-zelvers in watersport, pleziervaart of binnenvaart, hier vindt u complete oplossingen als het gaat om het bouwen, repareren of onderhouden van uw boot. Poly Service heeft een uitgebreid assortiment producten die toegepast kunnen worden boven als ook onder de waterlijn. Op deze pagina vindt u adviezen, handleidingen en verwerkingsmethodes voor hout, polyester, staal en aluminium. lees verder.....

AUTOMOTIVE

Deze categorie is nog niet beschikbaar. Onze collega's zijn hard aan het werk om deze informatie toe te voegen. Mocht u vragen hebben over deze categorie dan kunt u contact opnemen op 0180-314777.

Heeft u vraagstukken of suggesties, stuur deze dan naar info@polyservice.nl.

klik hier om de producten alvast te bekijken

IN EN OM HET HUIS

Voor de professionals of doe-het-zelvers in en om het huis, hier vindt u complete oplossingen als het gaat om het bouwen, repareren of onderhouden van verschillende ruimtes in en om het huis. Poly Service heeft een uitgebreid assortiment producten die toegepast kunnen worden in en om het huis. Op deze pagina vindt u adviezen, handleidingen en verwerkingsmethodes voor klussen in en om het huis. lees verder.....

TANK CURE

Tank Cure is het product om de binnenkant van uw brandstoftank op professionele wijze te restaureren. Tank Cure is een product van POLY-SERVICE en wordt al meer dan 25 jaar met zeer goede ervaringen toegepast binnen Europa. Tank Cure is benzine en oliebestendig. Het is met succes aangebracht in metalen tanks voor zowel olie, diesel als benzine. Op de website van Tank Cure vindt u meer informatie of de behandelingen met Tank Cure. klik hier.....

Product toegevoegd aan verlanglijst

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.