Betaling

Betalingsmogelijkheden
U kunt kiezen uit de volgende betaalwijzen:


Betaling via iDeal: Heeft u een betaalrekening met internetbankieren bij de Abn Amro, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank? Dan kunt u supersnel en veilig online betalen via iDeal. Klik op deze betalingskeuze en u wordt direct geleid naar een betalingspagina waar u eerst uw eigen bank selecteert en dan verder de betaling kunt afhandelen. Als de betaling succesvol verloopt versturen wij, mits voorradig, binnen 1 werkdag de bestelling.

Betaling vooraf via Bankoverschrijving: U draagt zelf zorg voor de betaling aan ons. Zorg ervoor dat het ordernummer bij de betaling wordt vermeld. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, sturen wij de bestelling binnen 1 werkdag naar u toe. Graag vragen wij u binnen 1 week de betaling te regelen, anders staan hier de bestellingen wel erg lang klaar.

U komt de bestelling afhalen: U bestelt online en kiest in welke vestiging u de bestelling wilt afhalen. Zodra de bestelling klaar staat nemen wij telefonisch of via mail contact met u op. U kunt bij het plaatsen van de bestelling betalen via iDeal of pinnen bij afhalen van de bestelling.

Levering op factuur: Deze optie is er alleen voor bedrijven. U registreert zich eerst als "bedrijf of instelling" in onze webshop en na goedkeuring wordt een account voor u aangemaakt. Hiermee kunt u de bestelling plaatsen en bij betaalmethoden kiezen voor "factuur". Wij versturen dan de bestelling direct na ontvangst en sturen de factuur separaat via e-mail.
 

Problemen bij verwerking betaling

Heeft u gekozen voor betaling via iDeal en kan de transactie niet succesvol worden afgerond omdat het systeem bijvoorbeeld om technische redenen een foutmelding geeft? Meestal wordt u dan teruggeleid naar onze webshop en kunt u zelf kiezen voor een andere betaalmethode. De gemakkelijkste manier is om dan te kiezen voor "bankoverschrijving". U ontvangt dan een orderbevestiging per e-mail en o.v.v. het ordernummer kunt u alsnog het bedrag aan ons overmaken.

Product toegevoegd aan verlanglijst

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.