Maatregelen omtrent coronavirus

 

Onze beide winkels zijn geopend volgens de reguliere openingstijden. U bent welkom in onze vestigingen, maar graag vragen wij u aandacht voor het volgende:

Blijf thuis bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts en kom niet naar de winkels voor persoonlijk advies. U kunt bij ons online bestellen en mocht u advies nodig hebben dan staan wij u graag telefonisch te woord. 0180-314777

Wij willen u vriendelijk verzoeken om 1,5 meter afstand te bewaren tussen u en onze collega’s alsmede ook van andere klanten.

Hygiëne is in deze situatie erg belangrijk, voor uw gezondheid en die van onze collega’s. Daarom doen we een dringend beroep op u om zoveel als mogelijk zelf de producten te pakken en deze op de balie te plaatsen en om de producten zelf in een doos of tas te plaatsen. Zo beperken we hand-op-hand contact, in lijn met het advies van het RIVM.

Als u niet kunt of wilt pinnen, vragen we u om het geld op de kassa te leggen en het eventuele wisselgeld zelf op te pakken.

Uiteraard hebben we in onze winkels strenge richtlijnen ten aanzien van hygiëne. Deze gelden nu, net als altijd. Onze medewerkers zijn zich hier zeer bewust van en nemen extra maatregelen zoals het vaak en goed handenwassen.

Dank voor uw medewerking

Poly-Service

maatregelen-nl.png


Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.