Cursus Puur Polyester: Tijdens deze cursus Puur Polyester leer je met Gelcoat zelf aanvaringsschade repareren. Niet uit een boekje, maar door het zelf te doen. Er word geoefend door onder andere een romp van een modelboot met ingelamineerde schotten te maken, word er een vroegere waterdoorvoer in een romp gedicht, een deksel voor een koelkast gemaakt en een ingezakte sandwichvloer word verstevigd. Uiteindelijk testen we de kwaliteit van de gemaakte werkstukken. Natuurlijk krijg je ook de relevante materiaalkennis en een stukje theorie over wat wel en niet mogelijk is met kunststoffen. Maar het belangrijkste blijft: zelf klussen op geprepareerd oefenmateriaal.

Meer informatie


Workshop Acrylic One: 
In samenwerking met Acrylic One verzorgt Poly-Service een workshop waarin u kennis maakt met de vele mogelijkheden van het 2 componenten materiaal Acrylic One. Zaterdag 29 september vestiging Amsterdam van 10.00 tot 13.00 uur.

Meer informatie


Klaar terwijl u wacht: 
Dankzij de hypermoderne kleurenmengmachine van Poly-Service kunt u vanaf heden zowel in onze vestiging in Amsterdam als in Nieuwerkerk aan den IJssel DD-lak in vrijwel alle RAL-kleuren laten mengen, waardoor er praktisch geen beperkingen meer zijn in de kleurkeuze. Ook de meeste kleuren uit de waaiers van Sikkens, International, Epifanes en de IJssel kunnen aangemaakt worden. DD lak is geschikt voor het overschilderen van polyester, epoxy-woodcore en staal. Zo nodig de ondergrond  voorbehandelen met Poly-Pox Primer en Poly-Pox Plamuur. De DD lak wordt op kleur aangemaakt in verpakkingen van 750 gram (inclusief verharder).

Meer informatie


Verruiming openingstijden vestiging Nieuwerkerk: 
Onze vestiging in Nieuwerkerk aan den IJssel is net als onze vestiging in Amsterdam ook op zaterdagochtend van 9.00 tot 13.00 uur geopend. U bent van harte welkom voor advies en aanschaf van materialen.

Meer informatie

Product toegevoegd aan verlanglijst

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.