Poly-Pox GT 625 Coating RAL

Poly-Pox Poly-Pox

Nieuw

bestaande uit Pol-Pox GT 625 basis + harder

LET OP: De online afgebeelde kleuren benaderen slechts de werkelijke kleur.

Meer details

€ 104.06

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Oplosmiddelvrije 2 componenten epoxycoating met uitstekende waterbestendigheid. Kan op polyester- en epoxylaminaten, staal, aluminium, hardhout en beton worden toegepast. GT 625 is oplosmiddelvrij, zodat het ook in moeilijk te ventileren ruimtes kan worden gebruikt. Hout en beton met Poly-Pox Injecteer voorbehandelen, staal en aluminium met Poly-Pox Primer. Geschikt voor het coaten van tanks, ankerbakken, sanitaire ruimtes, de bilge, wanden, vloercoating en gietvloer.

 

Verpakking: 5 kg.

 

Let op!

Dit product wordt voor u op bestelling aangemaakt en kan niet worden teruggenomen.

Levertijd: circa 4 werkdagen.

 

Veiligheidsinformatie:

Basis

H315 Veroorzaakt huidirritatie.

H319 Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

H317 Kan een allergische huidreactie veroorzaken.

H411 Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

 

Harder

H302+H332 Schadelijk bij inslikken en bij inademing.

H314 Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel.

H317 Kan een allergische huidreactie veroorzaken.

H412 Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. EUH071 Bijtend voor de luchtwegen.

Mengverhouding Hars/harder gewichtsdelen 100 : 25
Verwerkingstemperatuur Minimale verwerkingstemperatuur 15°C
Verwerkingstijd Bij 20°C curca 20 minuten
Verbruik Coating circa 500 gr/m²
Kleur RAL 1000 Groenbeige,RAL 1001 Beige,RAL 1002 Zandgeel,RAL 1003 Signaalgeel,RAL 1004 Goudgeel,RAL 1005 Honinggeel,RAL 1006 Maisgee
Maat 5 kg
Type GT 625
Opslag Koel, droog en vorstvrij bewaren

Poly-Pox, onze epoxy producten. Wij leveren o.a. epoxyharsen, gietharsen, lijmen, vacuüminjectie hars, plamuren, primers, coatings en aanverwante producten zoals epoxy pigmentpasta. Poly-Service levert hoogwaardige epoxyharsen voor zowel de vakman als de doe-het-zelver. Poly-Pox heeft een grote verscheidenheid aan producten en heeft voor vrijwel elke klus een oplossing en kan op vele vlakken worden toegepast.


Enkele toepassingen: het conserveren en lijmen van hout, het impregneren van vezels, het maken van krimpvrije gietstukken, het maken van filletverbindingen, het maken van decoratieve toepassingen, het coaten van uw onderwaterschip,  vloeren, sanitaire ruimtes en tanks, als grondverf in beschermende verfsystemen voor staal, aluminium, polyester en hout. Voor vrijwel elke toepassing heeft Poly-Service een oplossing. U herkent deze producten in onze vestigingen en op onze website aan het blauwe etiket.

  • Poly-Pox GT 625 harder

    Losse Poly-Pox GT 625 harder, uitsluitend gebruiken in combinatie met Poly-Pox GT 625 basis in mengverhouding gewichtsdelen 100:25. 200 gram Poly-Pox GT 625 harder is voldoende voor 800 gram Poly-Pox GT 625 basis. 1 kg Poly-Pox GT 625 harder is voldoende voor 4 kg Poly-Pox GT 625 basis.


Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.