Epifanes PP Vernis extra set Uitbreiden

Epifanes PP Vernis extra set

Epifanes Epifanes

Nieuw

Epifanes PP Vernis extra set

Meer details

€ 83.49

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Professionele, zeer sneldrogende tweecomponenten hoogglanzende en hoogvullende vernis op basis van alkydhars en isocyanaat. Uitstekende kras-, slag-, en slijtvastheid en toch elastisch genoeg om de werking van hout op te vangen. Goed bestand tegen water, alcohol en huishoudchemicaliën.

Toepassing: 

Professionele zeer sneldrogende isolatielaag, sealer en/of vullaag voor kaal hout, binnen en buiten boven de waterlijn, in synthetische of polyester vernissystemen. Isolatievernis voor tropische houtsoorten in blanke lak systemen. Harde en toch enigszins elastische grondvernis voor sterk werkend hout (masten, roeispanen). Interieurafwerking van diverse houtsoorten, o.a. deuren, betimmeringen, keukenmeubilair,tafels, aanrechtbladen, etc. Onderhoud van bestaande, intacte blanke tweecomponenten interieursystemen.

 

Verpakking: 2 liter set.

 

Downloads:

Technisch Informatieblad

Veiligheidsinformatieblad

Mengverhouding Vernis/harder gewichtsdelen 100 : 100 of vernis/harder volumedelen 1 : 1
Verwerkingstemperatuur Minimale verwerkingstemperatuur 12°C
Verwerkingstijd Bij 20°C circa 2 uur
Verbruik 1000 ml is voldoende voor 14m² (enkele laag)
Stofdroog Bij 20°C / 65% RLV: na 1 uur
Overschilderbaar Schuurbaar bij 20°C / 65% RLV: na 20 uur / overschilderbaar bij 20°C / 65% RLV: na 2 - 3 uur
Verwerking Kwast of Verfrol Epifanes 1-C Verfverdunner
Verwerking Verfspuit Epifanes 1-C Spuitverdunner
Opslag Koel,droog en vorstvrij bewaren

Poly-Service verkoopt producten van Epifanes zoals o.a. blanke bootlak, hardhoutolievernis, mono-urethaan bootlak, antifoulings, interieurvernis, waterlijnverf, één- en twee componenten primers, antifouling primers, seapower en meer.


Epifanes jachtlakken worden al sinds 1902 geproduceerd. Epifanes biedt een compleet assortiment hoogwaardige jachtlakken en primers voor zowel boven als onder de waterlijn in één- en tweecomponent systemen. Epifanes jachtlakken worden over de hele wereld door zowel particuliere gebruikers als professionele bootbouwers geroemd om de prettige verwerking, de mooie vloeiing, de bolle glans en de lange levensduur. Voor bescherming onder water zijn er bottomcoats, antifoulings en onderwaterverven in het assortiment

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.