Poly-Pur PS 101 Hars Uitbreiden

Poly-Pur PS 101 Hars

Poly-Pur Poly-Pur

Nieuw

Poly-Pur PS 101 Hars

Meer details

€ 9.50

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
5 € 3.03 Tot € 15.13

Laag visceuse oplosmiddelhoudende ééncomponent polyurethaanhars. Toe te passen als harde, transparante en slijtvaste coating op poreuze ondergronden zoals hout, beton, steen, klei en gips. PS 101 kan ook worden gebruikt voor het impregneren / verharden van vermolmd of zacht hout. PS 101 kan in meerdere dunne lagen opgebracht worden, hierbij dient een droogtijd van 2 tot 4 uur tussen de lagen aangehouden te worden.

 

Verpakking: 500 ml, 1 liter en 5 liter.

Verwerkingstemperatuur Minimale verwerkingstemperatuur 5°C
Verbruik Circa 150 gr/m²
Overschilderbaar Na 4 - 24 uur
Maat 500 ml,1 liter,5 liter
Opslag Koel en droog bewaren

Poly-Pur, onze polyurethaan producten. Wij leveren o.a. harsen, lijmen, gietschuim, rubber, compound, giethars en gietvloeren. Poly-Pur wordt toegepast als isolatie, als basis van vormstukken, als mal voor gietstukken, als ballast in de kiel, vastgieten van de schroefas, als giet- of coatlaag op vloeren en vele andere doeleinden.


Voorbeeld van toepassingen: hardschuim voor drijflichamen, thermische isolatie, modelkernen en artistieke projecten. Voorbeeld van één component toepassingen: het afcoaten van hout, beton, gips en klei. U herkent deze producten in onze vestigingen en op onze website aan het gele etiket.

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.