Epifanes Hardhoutolievernis Uitbreiden

Epifanes Hardhoutolievernis

Epifanes Epifanes

Nieuw

Epifanes Hardhoutolievernis

Meer details

€ 16.94

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Hoogglanzende, beschermende ééncomponent houtolievernis op basis van alkyd/houtolie/fenolhars. Uitstekende hechting op ontvet en geschuurd teakhout en overige vet- en oliehoudende houtsoorten. Reguleert door zijn ademende eigenschappen - in maximaal een 6-lagensysteem - de in tropisch loofhout aanwezige stoffen. Het ingebouwde UV filter beschermt het hout tegen verkleuring. Zeer goede weer- en waterbestendigheid en lange buitenduurzaamheid. Perfect alternatief voor het steeds terugkerende onderhoud van pure houtoliesystemen.

Toepassing: 

Op teak, eiken en andere vettige houtsoorten, binnen en buiten boven de waterlijn. Als onderhoudslaag op bestaande, intacte olie- en vernissystemen. Indien Hardhoutolievernis wordt toegepast op niet vette houtsoorten, waarbij geen rekening hoeft te worden gehouden met het ademend karakter van de beschermlaag, bv. op mahonie en meranti, dient hetzelfde aantal lagen als bij een vernis te worden aangebracht. (zie : Epifanes Bootlak Blank)

 

Verpakking: 500 ml en 1 liter.

 

Dowloads:

Technisch Informatieblad

Veiligheidsinformatieblad

Verwerkingstemperatuur Minimale verwerkingstemperatuur 8°C
Verbruik 1000 ml is voldoende voor circa 14 m² (enkele laag)
Stofdroog Bij 18°C / 65% RLV: na 3 uur
Overschilderbaar Bij 18°C / 65% RLV: na 24 uur
Kleur Transparant Amber
Maat 500 ml,1 liter
Verwerking Kwast of Verfrol Epifanes 1-C Verfverdunner
Verwerking Verfspuit Epifanes 1-C Spuitverdunning
Opslag Koel, droog en vorstvrij bewaren

Poly-Service verkoopt producten van Epifanes zoals o.a. blanke bootlak, hardhoutolievernis, mono-urethaan bootlak, antifoulings, interieurvernis, waterlijnverf, één- en twee componenten primers, antifouling primers, seapower en meer.


Epifanes jachtlakken worden al sinds 1902 geproduceerd. Epifanes biedt een compleet assortiment hoogwaardige jachtlakken en primers voor zowel boven als onder de waterlijn in één- en tweecomponent systemen. Epifanes jachtlakken worden over de hele wereld door zowel particuliere gebruikers als professionele bootbouwers geroemd om de prettige verwerking, de mooie vloeiing, de bolle glans en de lange levensduur. Voor bescherming onder water zijn er bottomcoats, antifoulings en onderwaterverven in het assortiment

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.