Epifanes Hardhoutolievernis

Epifanes Hardhoutolievernis
€ 21,18 Inclusief BTW

Epifanes Hardhoutolievernis

30211
Maat
Kleur


Voorraad van onze winkels:

Hoogglanzende, beschermende ééncomponent houtolievernis op basis van alkyd/houtolie/fenolhars. Uitstekende hechting op ontvet en geschuurd teakhout en overige vet- en oliehoudende houtsoorten. Reguleert door zijn ademende eigenschappen - in maximaal een 6-lagensysteem - de in tropisch loofhout aanwezige stoffen. Het ingebouwde UV filter beschermt het hout tegen verkleuring. Zeer goede weer- en waterbestendigheid en lange buitenduurzaamheid. Perfect alternatief voor het steeds terugkerende onderhoud van pure houtoliesystemen.

Toepassing: 

Op teak, eiken en andere vettige houtsoorten, binnen en buiten boven de waterlijn. Als onderhoudslaag op bestaande, intacte olie- en vernissystemen. Indien Hardhoutolievernis wordt toegepast op niet vette houtsoorten, waarbij geen rekening hoeft te worden gehouden met het ademend karakter van de beschermlaag, bv. op mahonie en meranti, dient hetzelfde aantal lagen als bij een vernis te worden aangebracht. (zie : Epifanes Bootlak Blank)

 

Verpakking: 500 ml en 1 liter.

 

Dowloads:

Technisch Informatieblad

 

Veiligheidsinformatieblad

Opslag
Koel
droog en vorstvrij bewaren
Verwerkingstemperatuur
Minimale verwerkingstemperatuur 8°C
Verbruik
1000 ml is voldoende voor circa 14 m² (enkele laag)
Verwerking Kwast of Verfrol
Epifanes 1-C Verfverdunner
Verwerking Verfspuit
Epifanes 1-C Spuitverdunning
Stofdroog
Bij 18°C / 65% RLV: na 3 uur
Overschilderbaar
Bij 18°C / 65% RLV: na 24 uur
Epifanes
Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.