Epifanes Foul-Away Uitbreiden

Epifanes Foul-Away

Epifanes Epifanes

Nieuw

kopervrije zelfslijpende antifouling

Meer details

€ 45.00

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Zelfslijpende kopervrije onderwaterverf. Geschikt voor zoet water en voor tijdelijk verblijf op zout water. Door het zelfslijpende karakter blijft het onderwaterschip glad.

Kan zonder gevaar voor galvanische corrosie worden toegepast op aluminium en andere metalen. Hout, staal, aluminium en polyester voorbehandelen met 2-componenten epoxyverf of Epifanes Interimcoat.

Foul Away is een kopervrije oplossing voor het overschilderen van bestaande  (koperhoudende) zelfslijpende, chloorrubber en vinyl antifoulings. Zachte antifoulings dienen verwijderd te worden.

 

Verpakking: 750 ml en 2 liter.

 

Downloads:

Technisch Informatieblad

Veiligheidsinformatieblad

Verwerkingstemperatuur Minimale verwerkingstempratuur 8°C
Verbruik 1000 ml is voldoende voor circa 10 m² (enkele laag)
Overschilderbaar Overschilderbaar bij 18°C na 6 uur
Kleur Wit,Zwart,Lichtblauw,Rood,Roodbruin,Donkerblauw
Maat 750 ml,2 liter
Opslag Koel, droog en vorstvrij bewaren

Poly-Service verkoopt producten van Epifanes zoals o.a. blanke bootlak, hardhoutolievernis, mono-urethaan bootlak, antifoulings, interieurvernis, waterlijnverf, één- en twee componenten primers, antifouling primers, seapower en meer.


Epifanes jachtlakken worden al sinds 1902 geproduceerd. Epifanes biedt een compleet assortiment hoogwaardige jachtlakken en primers voor zowel boven als onder de waterlijn in één- en tweecomponent systemen. Epifanes jachtlakken worden over de hele wereld door zowel particuliere gebruikers als professionele bootbouwers geroemd om de prettige verwerking, de mooie vloeiing, de bolle glans en de lange levensduur. Voor bescherming onder water zijn er bottomcoats, antifoulings en onderwaterverven in het assortiment

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.