Epifanes Underwaterprimer Uitbreiden

Epifanes Underwaterprimer

Epifanes Epifanes

Nieuw

beschermende onderwatercoating

Meer details

€ 21.96

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Conserverende onderwaterverf op basis van bitumen en aluminium voor toepassing onder de waterlijn. Biedt bij voldoende lagen uitstekende roestwerende en conserverende eigenschappen. Door het hoge aandeel aluminiumpigment heeft deze onderwaterverf een remmende werking op het zgn. doorbloeden van bestaande teerlagen.

Op kaal staal en bestaande (kool)teer systemen de eerste laag Underwaterprimer 15-20% verdunnen met Epifanes 1-C Spuitverdunning en met een stugge kwast aanbrengen (blokkwast of bokkenpoot).

Overschilderbaar met de zogenaamde klassieke (zachte) antifoulings, maar ook met zelfslijpende antifoulings. Wel de Underwaterprimer eerst 14 dagen laten drogen alvorens er een antifouling op kan worden aangebracht. De antifouling in één rolgang vol aanbrengen, dus niet te veel heen en weer strijken. Geen harde antifouling op basis van chloorrubber of vinyl aanbrengen.

Toepassing:

Als nieuw beschermend onderwatersysteem voor hout en staal. Tevens geschikt voor het onderhoud en reparatie van bestaande koolteerlagen en toepasbaar als barriercoat over traditionele systemen en restanten van bestaande (teer)antifoulings.

 

Verpakking: 750 ml en 2 liter.

 

Downloads:

Technisch Informatieblad

Veiligheidsinformatieblad

Verwerkingstemperatuur Minimale verwerkingstemperatuur 8°C
Verbruik 100 ml per m²
Overschilderbaar Overschilderbaar bij 18°C na circa 24 uur. (met Foul-Away na 14 dagen)
Kleur Zilverbrons
Maat 750 ml,2 liter
Verwerking Kwast of Verfrol Epifanes 1-C Verfverdunning
Verwerking Verfspuit Epifanes 1-C Spuitverdunning (Luchtspuit) of Epifanes Verdunning D-100 (Airless spuit)
Opslag Koel, droog en vorstvrij bewaren

Poly-Service verkoopt producten van Epifanes zoals o.a. blanke bootlak, hardhoutolievernis, mono-urethaan bootlak, antifoulings, interieurvernis, waterlijnverf, één- en twee componenten primers, antifouling primers, seapower en meer.


Epifanes jachtlakken worden al sinds 1902 geproduceerd. Epifanes biedt een compleet assortiment hoogwaardige jachtlakken en primers voor zowel boven als onder de waterlijn in één- en tweecomponent systemen. Epifanes jachtlakken worden over de hele wereld door zowel particuliere gebruikers als professionele bootbouwers geroemd om de prettige verwerking, de mooie vloeiing, de bolle glans en de lange levensduur. Voor bescherming onder water zijn er bottomcoats, antifoulings en onderwaterverven in het assortiment

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.