Epifanes CR Antifouling Primer Uitbreiden

Epifanes CR Antifouling Primer

Epifanes Epifanes

Nieuw

universele onderwater - en antifouling hechtprimer

Meer details

€ 26.98

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Onderwater- en antifouling primer op basis van chloorrubber. Sneldrogend en breed inzetbaar op diverse ondergronden. Bij voldoende laagdikte (min. 5 lagen) uitstekend roestwerend en conserverend. De chloorrubber zorgt voor voldoende elasticiteit/taaiheid om eventuele werking in de ondergrond op te vangen.

Toepassing:

Beschermend onderwatersysteem voor staal, hout, aluminium en eventueel polyester. Tevens toepasbaar als schakellaag van bestaande antifouling (-resten) en teerhoudende systemen naar een harde en/of zelfslijpende antifouling.

 

Verpakking: 750 ml en 2,5 liter.

 

Downloads:

Technisch Informatieblad

Veiligheidsinformatieblad

Verwerkingstemperatuur Minimale verwerkings temperatuur 8°C
Verbruik Circa 110 ml per m²
Overschilderbaar Overschilderbaar bij 18°C na 24 uur
Kleur Zilver
Maat 750 ml,2,5 liter
Verwerking Kwast of Verfrol Epifanes Verdunning D-100
Verwerking Verfspuit Epifanes Verdunning D-100
Opslag Koel, droog en vorstvrij bewaren

Poly-Service verkoopt producten van Epifanes zoals o.a. blanke bootlak, hardhoutolievernis, mono-urethaan bootlak, antifoulings, interieurvernis, waterlijnverf, één- en twee componenten primers, antifouling primers, seapower en meer.


Epifanes jachtlakken worden al sinds 1902 geproduceerd. Epifanes biedt een compleet assortiment hoogwaardige jachtlakken en primers voor zowel boven als onder de waterlijn in één- en tweecomponent systemen. Epifanes jachtlakken worden over de hele wereld door zowel particuliere gebruikers als professionele bootbouwers geroemd om de prettige verwerking, de mooie vloeiing, de bolle glans en de lange levensduur. Voor bescherming onder water zijn er bottomcoats, antifoulings en onderwaterverven in het assortiment

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.