Epifanes Black Bottom

Epifanes Black Bottom
€ 24,75 Inclusief BTW

teervrije zwarte scheepslak

6233
Maat
Kleur


Voorraad van onze winkels:

Hoogwaardige conserverende teervrije zwarte coating/scheepslak, die zowel onder als boven de waterlijn kan worden aangebracht. Door de dichte oppervlaktestructuur is Epifanes Black Bottom goed bestand tegen continue waterbelasting. Daarnaast biedt dit product een uitstekende hechting en is zeer geschikt voor het overschilderen van teerlagen en directe toepassing op kaal staal en hout. Black Bottom is eenvoudig te verwerken, kleurvast en bestand tegen de inwerking van ultraviolette straling en de wisselende invloeden van water en lucht. Black Bottom bezit geen aangroei werende eigenschappen.

Toepassing

Zowel kaal als geteerd staal en hout. Voor een goede bescherming van het onderwaterschip moet op een kale ondergrond minimaal een droge laag van 250-300 micron aangebracht worden (dit is ca. 500 ml per m² ).

Verwerking

Reeds geteerd staal of hout dient schoon, droog en geschuurd te zijn met P80, waarna de diverse lagen Black Bottom worden aangebracht met kwast of verfroller.

 

Verpakking: 1 liter en 4 liter.

 

Downloads:

Tecnhnisch Informatieblad

Veiligheidsinformatieblad

Opslag
Koel, droog en vorstvrij bewaren
Verwerkingstemperatuur
Minimale verwerkingstemperatuur 8 °C
Verbruik
Circa 100 ml per m² per laag
Verwerking Kwast of Verfrol
Epifanes 1-C Verfverdunning
Verwerking Verfspuit
Epifanes 1-C Spuitverdunning (Luchtspuit) of Epifanes Verdunning D-100 (Airless spuit)
Overschilderbaar
Overschilderbaar bij 18°C na circa 12 uur. (met Foul-Away na 5 dagen)
Epifanes
Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.