Epifanes Black Bottom Uitbreiden

Epifanes Black Bottom

Epifanes Epifanes

Nieuw

teervrije zwarte scheepslak

Meer details

€ 21.90

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Hoogwaardige conserverende teervrije zwarte coating/scheepslak, die zowel onder als boven de waterlijn kan worden aangebracht. Door de dichte oppervlaktestructuur is Epifanes Black Bottom goed bestand tegen continue waterbelasting. Daarnaast biedt dit product een uitstekende hechting en is zeer geschikt voor het overschilderen van teerlagen en directe toepassing op kaal staal en hout. Black Bottom is eenvoudig te verwerken, kleurvast en bestand tegen de inwerking van ultraviolette straling en de wisselende invloeden van water en lucht. Black Bottom bezit geen aangroei werende eigenschappen.

Toepassing

Zowel kaal als geteerd staal en hout. Voor een goede bescherming van het onderwaterschip moet op een kale ondergrond minimaal een droge laag van 250-300 micron aangebracht worden (dit is ca. 500 ml per m² ).

Verwerking

Reeds geteerd staal of hout dient schoon, droog en geschuurd te zijn met P80, waarna de diverse lagen Black Bottom worden aangebracht met kwast of verfroller.

 

Verpakking: 1 liter en 4 liter.

 

Downloads:

Tecnhnisch Informatieblad

Veiligheidsinformatieblad

Verwerkingstemperatuur Minimale verwerkingstemperatuur 8 °C
Verbruik Circa 100 ml per m² per laag
Overschilderbaar Overschilderbaar bij 18°C na circa 12 uur. (met Foul-Away na 5 dagen)
Kleur Zwart
Maat 1 liter,4 liter
Verwerking Kwast of Verfrol Epifanes 1-C Verfverdunning
Verwerking Verfspuit Epifanes 1-C Spuitverdunning (Luchtspuit) of Epifanes Verdunning D-100 (Airless spuit)
Opslag Koel, droog en vorstvrij bewaren

Poly-Service verkoopt producten van Epifanes zoals o.a. blanke bootlak, hardhoutolievernis, mono-urethaan bootlak, antifoulings, interieurvernis, waterlijnverf, één- en twee componenten primers, antifouling primers, seapower en meer.


Epifanes jachtlakken worden al sinds 1902 geproduceerd. Epifanes biedt een compleet assortiment hoogwaardige jachtlakken en primers voor zowel boven als onder de waterlijn in één- en tweecomponent systemen. Epifanes jachtlakken worden over de hele wereld door zowel particuliere gebruikers als professionele bootbouwers geroemd om de prettige verwerking, de mooie vloeiing, de bolle glans en de lange levensduur. Voor bescherming onder water zijn er bottomcoats, antifoulings en onderwaterverven in het assortiment

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.