Epifanes Goudverf Uitbreiden

Epifanes Goudverf

Epifanes Epifanes

Nieuw

Epifanes Goudverf

Meer details


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Epifanes Goudverf wordt gebruikt voor verfraaiing van steen, staal, hout en ijzer. Geschikt voor binnen en buiten, maar dient buiten te worden afgelakt met Epifanes Poly-urethane bootlak blank. Ondergrond dient goed geschuurd en ontvet te zijn.

Toepassing:

Kaal staal, hout, steen en zinken ondergronden. Eerst een laag Epifanes Multi Marine Primer aanbrengen. Deze laag schuren met korrel 180 droog schuurpapier.

 

Aanbrengen met kwast, niet rollen!

 

Verpakking: 500 ml.

Poly-Service verkoopt producten van Epifanes zoals o.a. blanke bootlak, hardhoutolievernis, mono-urethaan bootlak, antifoulings, interieurvernis, waterlijnverf, één- en twee componenten primers, antifouling primers, seapower en meer.


Epifanes jachtlakken worden al sinds 1902 geproduceerd. Epifanes biedt een compleet assortiment hoogwaardige jachtlakken en primers voor zowel boven als onder de waterlijn in één- en tweecomponent systemen. Epifanes jachtlakken worden over de hele wereld door zowel particuliere gebruikers als professionele bootbouwers geroemd om de prettige verwerking, de mooie vloeiing, de bolle glans en de lange levensduur. Voor bescherming onder water zijn er bottomcoats, antifoulings en onderwaterverven in het assortiment

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.