Epifanes Mahoniebeits Uitbreiden

Epifanes Mahoniebeits

Epifanes Epifanes

Nieuw

Epifanes Mahoniebeits

Meer details

€ 18.94

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Een sneldrogende impregnerende houtbeits voor het aankleuren van verbleekt of vergeeld (mahonie-) hout, voorafgaand aan het aanbrengen van een vernissysteem. Geeft hout een warme dieprode mahoniekleur. Overschilderbaar met zowel Epifanes ééncomponent vernissen, zoals bijv. Epifanes Blanke lak en Epifanes Hardhoutolievernis als Epifanes tweecomponenten Poly-urethane Hoogglans blank. Ook kan Epifanes Mahoniebeits tot max.10% aan ( één– of tweecomponent) vernis worden gevoegd. Zo wordt een mahoniekleurige lak gecreëerd.

Toepassing:

Kleurzettende beits voor nieuw en bestaand houtwerk, binnen en buiten boven de waterlijn.

 

Verpakking: 500 ml.

 

Downloads:

Technisch Informatieblad

Veiligheidsinformatieblad

Verwerkingstemperatuur Minimaal 8°C - maxiamaal 25°C
Verbruik 500 ml is voldoende voor circa 2 - 4 m²
Stofdroog Bij 20°C / 65% RLV circa 30 minuten
Overschilderbaar Bij 20°C / 65% RLV circa 2 uur
Droogtijd Bij 20°C / 65% RLV circa 2 uur
Opslag Koel,droog en vorstvrij bewaren

Poly-Service verkoopt producten van Epifanes zoals o.a. blanke bootlak, hardhoutolievernis, mono-urethaan bootlak, antifoulings, interieurvernis, waterlijnverf, één- en twee componenten primers, antifouling primers, seapower en meer.


Epifanes jachtlakken worden al sinds 1902 geproduceerd. Epifanes biedt een compleet assortiment hoogwaardige jachtlakken en primers voor zowel boven als onder de waterlijn in één- en tweecomponent systemen. Epifanes jachtlakken worden over de hele wereld door zowel particuliere gebruikers als professionele bootbouwers geroemd om de prettige verwerking, de mooie vloeiing, de bolle glans en de lange levensduur. Voor bescherming onder water zijn er bottomcoats, antifoulings en onderwaterverven in het assortiment

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.