A1 (Acrylic One) Sealer Mat Uitbreiden

A1 (Acrylic One) Sealer Mat

A1 (Acrylic One) A1 (Acrylic One)

Nieuw

acrylic one coating mat

Meer details

€ 8.95

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

A1 Sealer is een watergedragen coating om A1 te beschermen tegen weersinvloeden zoals UV en vocht. A1 Sealer is een geconcentreerde oplossing van acrylpolymeren in water. De A1 Sealer is een zogenaamde ademende coating. Het te sealen oppervlak dient vrij te zijn van was, olie, vuil of stof. Aanbrengen met behulp van kwast, roller, vegend met een zachte doek, of door middel van spuiten.

Indien de A1 Sealer wordt aangebracht met de kwast, adviseren we om 30% water toe te voegen. Na het aanbrengen van de A1 Sealer met de kwast dient de A1 Sealer, op het moment dat deze nog vochtig is, te worden ingewreven met een droge doek. Breng op deze wijze maximaal 3 lagen A1 Sealer aan op het A1 object. Deze lagen kunnen met een korte droogperiode van enkele minuten achter elkaar worden aangebracht. Bij het aanbrengen met een zachte doek geeft 1 laag A1 Sealer een zijdemat effect. Indien meerdere lagen worden aangebracht zal een meer glanzend effect worden bereikt. Het verbruik van de A1 Sealer per kg aangebracht met de kwast is 8 tot 10 m2

Bij het verspuiten van de A1 Sealer adviseren wij om tot 50% water toe te voegen. Hierbij is het door de verneveling van de A1 Sealer niet nodig om na te boenen. Het verbruik bij verspuiten van de A1 Sealer per kg is 10 tot 12 m2

Voorkom dat er een te dikke laag A1 Sealer wordt aangebracht aangezien dit het A1 object zal afsluiten. Tevens wordt hiermee het risico op whitening voorkomen.

Wij adviseren om het behandelde oppervlak ieder jaar te inspecteren en indien nodig iedere 3 jaar opnieuw met A1 Sealer te behandelen. Hierdoor ontstaat er een verwachte levensduur van het A1 object van 50 jaar.

Er is een keuze uit A1 Sealer Matt en A1 Sealer Satin. Voor het meest matte resultaat raden we aan eerst een laag met de A1 Sealer Satin aan te brengen en vervolgens een laag met A1 Sealer Matt.

 

Klik hier voor een video instructie voor het gebruik van de A1 Sealer.

 

De voordelen A1 Sealer zijn:

- 1 component
- oplosmiddelvrij
- op waterbasis
- sneldrogend
- eenvoudig toe te passen
- goede UV bestendigheid
- uitstekende hechting
- bescherming tegen opname van vuil 
- goede bescherming tegen vocht

Verpakking: 250 gr en 1 kg.

Verwerkingstemperatuur Minimale verwerkingstemperatuur 10°C
Verbruik Gemiddeld verbruik: 8-10 m2 per liter
Overschilderbaar Afhankelijk van temperatuur en luchtvochtigheid kan na 45 minuten opnieuw een laag worden aangebracht
Maat 250 gr,1 kg
Opslag Koel, droog, vorstvrij en uit direct zonlicht bewaren
YouTube code RxJpx1PrhlE

A1 (Acrylic One)

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.