A1 (Acrylic One) Sealer Satin Uitbreiden

A1 (Acrylic One) Sealer Satin

A1 (Acrylic One) A1 (Acrylic One)

Nieuw

acrylic one coating zijdemat

Meer details

€ 8.95

incl. BTW


Voorraad op onze locaties:

Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel

Acrylic One Sealer Satin (Satijn) is een watergedragen coating om het product te beschermen tegen vocht en om het product weersbestendig te maken. Op basis van TNO testen heeft Acrylic One, indien voorzien van correct aangebrachte Sealer een verwachte levensduur van ongeveer 30 jaar.

 

Acrylic One Sealer is een geconcentreerde oplossing van acrylpolymeren in water. Voor het gebruik dient aan Acrylic One Sealer 20% water te worden toegevoegd om deze te verdunnen. Het te sealen oppervlak dient vrij te zijn van was, olie, vuil of stof. Aanbrengen met behulp van kwast, roller, vegend met een zachte doek, of door middel van spuiten.

 

Acrylic One Sealer mag in 1 of meerdere lagen worden aangebracht om de beschermende eigenschappen te verbeteren. Afhankelijk van temperatuur en luchtvochtigheid kan na 45 minuten opnieuw een laag worden aangebracht. Bij het aanbrengen met een zachte doek geeft 1 laag Acrylic One Sealer een zijdemat effect. Indien meerdere lagen worden aangebracht zal een meerglanzend effect worden bereikt.

 

De voordelen zijn: 1 component, oplosmiddelvrij, op waterbasis, sneldrogend, eenvoudig toe te passen, goede UV bestendigheid, uitstekende hechting, bescherming tegen opname van vuil en goede bescherming tegen vocht.

 

Verpakking: 250 gr en 1 kg.

Verwerkingstemperatuur Minimale verwerkingstemperatuur 10°C
Verbruik Circa 100 gram per m² per laag
Overschilderbaar Afhankelijk van temperatuur en luchtvochtigheid kan na 45 minuten opnieuw een laag worden aangebracht
Maat 250 gr,1 kg
Opslag Koel, droog, vorstvrij en uit direct zonlicht bewaren
YouTube code RxJpx1PrhlE

A1 (Acrylic One)

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.